Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 15

„Eurovaistinėse“ vėl bus galima pasitikrinti kraujospūdį, atlikti kai kuriuos tyrimus

Laisvėjant karantino sąlygoms, „Eurovaistinėje“ vėl bus galima pasitikrinti kraujospūdį, atlikti veido odos, plaukų, vitaminų ir venų amžiaus tyrimus, klientai vaistinėse galės rasti produktų mėginius. Apie tai skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Kraujo spaudimo matavimas
Asociatyvi nuotrauka / 123RF.com nuotr.

Vaistinėse ir toliau bus naudojamos karantino metu įprastomis tapusios apsaugos priemonės, o darbuotojų bei klientų saugumas ir toliau išliks prioritetu.

Karantino pradžioje „Eurovaistinėse“ buvo nustota tikrinti veido ir plaukų būklę, kraujagyslių biologinį amžių, atlikti vitaminų kiekio organizme tyrimą, matuoti kraujospūdį, tačiau laisvėjant karantino sąlygoms šios paslaugos atnaujinamos jau nuo gegužės 18 d.

„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad šios permainos buvo svarbios, siekiant suteikti klientams iki karantino jau įprastas konsultacijas.

„Klientai ateina į vaistinę norėdami gauti kuo daugiau ir kuo tikslesnių patarimų, tačiau be papildomų tyrimų tai ne visada įmanoma, todėl mums buvo labai svarbu užtikrinant saugumą ir sugrąžinti šiuos tyrimus“, – sako I.Damulienė.

Vaistininkai pastebi, kad pavasarį daugiau žmonių skundžiasi įvairiomis odos problemomis, dėl vitaminų trūkumo atsiradusiu nuovargiu, todėl vaistinėse atliekami tyrimai leidžia tiksliau nustatyti problemą ir pasiūlyti efektyvesnių priemonių, kurios padėtų ją spręsti.

Taip pat nuo pirmadienio vaistinėse vėl bus pradedami naudoti kraujospūdžio matuokliai, nes tai gali būti naudinga ankstyviems kraujospūdžio ligų atvejams diagnozuoti. Kraujospūdį pasimatuoti galima visose „Eurovaistinėse“.

Šiuo metu dirba 260 „Eurovaistinių“ visoje Lietuvoje, dalis jų yra laikinai uždarytos. Vaistinės vis dar dirba karantino darbo laiku. Visi tyrimai nemokami, išankstinė registracija nebūtina, tačiau susitarti dėl tinkamo laiko galima kiekvienoje konkrečioje vaistinėje, kontaktus galite rasti vaistinės internetiniame puslapyje.

Plaukų tyrimas, venų amžiaus tyrimas ir vitaminų tyrimas atliekamas Ozo g. 25 (PC Akropolis), Vilnius.

Veido odos tyrimai atliekami šiose vaistinėse:

Sausio 13-osios g. 2-1, Vilnius,

Mindaugo g. 11, Vilnius,

Ozo g. 25 (PC Akropolis), Vilnius,

Upės g. 9 (PC VCUP), Vilnius,

Ukmergės g. 369 (PC BIG), Vilnius,

Gedimino pr. 18, Vilnius,

Savanorių pr. 255-2, Kaunas,

Karaliaus Mindaugo g. 49-1, Kaunas,

Taikos pr. 61 (PC Akropolis), Klaipėda,

Taikos pr. 141 (PC BIG), Klaipėda,

Aido g. 8-1 (PC Akropolis), Šiauliai,

Tilžės g. 109 (Saulės miestas), Šiauliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius