-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: 9 žinomiausi mitai apie telefonus – pasitikrinkite, ar žinote, kurie yra tiesa

Įvairių mitų apie telefonus galima prisiklausyti nuo 1983 metų, kai pasirodė pirmasis mobilus telefonas. Per 37 metus mitų prisikaupė tiek, kad kartais sunku susigaudyti, kurie iš jų teisingi, o kurie – net klaidinantys. Pasitaiko ir tokių mitų, kurie anksčiau buvo teisingi, bet keičiantis telefonams ir tobulėjant technologijoms tapo visiškai nebeaktualūs. Tad šį kartą „Bitės Profai“ parengė testą, kuris leis pasitikrinti žinias ir sužinoti kurie mitai yra tiesa, o kurie – melas.
Išmanusis telefonas
Išmanusis telefonas / Bitės nuotr.

„Atskirti mitus nuo tikrų faktų apie telefonus svarbu ne tik dėl bendro išsilavinimo. Dalis mitų yra tiesiog smagūs ir nekenksmingi, bet kiti, jei jais tikėsime, gali rimtai pakenkti mūsų telefonams. Todėl jeigu susiduriate su situacijomis, kai nežinote, ar koks nors teiginys apie telefonus yra tiesa, geriausias patarimas būtų pasikonsultuoti su kitais ir išsiaiškinti kaip yra iš tiesų, nes priešingu atveju tiesiog papulsite į mitų pinkles. Taip pat yra ir greitesnis būdas pasitikrinti, ar tikime mitais – tiesiog atlikti šį testą“, – sako „Bitės Profas“ Martynas Vrubliauskas, dirbantis Vilniaus „Akropolyje“ esančiame „Bitės“ salone, kviesdamas pasitikrinti žinias.

Testą sudaro 10 klausimų. Atlikite jį ir išsiaiškinkite, kiek mitų atpažįstate. Jei žinosite ne viską, tuomet tikrai praplėsite savo žinias, nes po kiekvienu teisingu atsakymu išsamiai jį paaiškiname.

Jei apie telefonų ar kitų išmaniųjų įrenginių mitus ar tai, kaip juos atpažinti, norite sužinoti daugiau, pagalbos visada galite kreiptis į didžiuosiuose Lietuvos miestuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Nepriklausomai nuo jūsų naudojamo tinklo, jie bet kada patars, atsakys į rūpimus klausimus ir padės išmaniosiomis technologijomis naudotis lengviau.

Daugiau įdomių testų, naudingų podkastų ar netikėtų patarimų bei naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius