Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas: kaip gerai žinote, ką veikia įvairių sričių gyvybės mokslų atstovai?

Gyvybės mokslai – tai gamtos ir technikos mokslų dalis, tirianti gyvybę ir pačius įvairiausius su gyvybe susijusius reiškinius .Šių mokslų įvairovė yra labai didelė, ir kiekvienas smalsuolis gali rasti jam patinkančią mokslo sritį. Tai įrodys ir šis kasdienis 15min testas.
Gyvybės mokslai
Gyvybės mokslai / 123RF.com nuotr.

Testą sudaro 14 klausimų. Kiekviename klausime turėsite pasirinkti, kokį gyvybės mokslą ar jo siauresnę šaką turėtų rinktis žmogus, kurį domina viena ar kita sritis. Tarkim, ką turėtų studijuoti žmogus, kuriam patinka paukščiai? O ką – žmogus, kurį domina vaistai ir tai, kaip jie veikia žmogų?

Testą rasite žemiau. Sėkmės!


Šis testas parengtas bendradarbiaujant su – „Tūkstantmečio vaikų akademija“.

„Tūkstantmečio vaikų akademija“ – tai inovatyvi ir beprotiškai kieta akademija, kurioje savo žinias gilinti bus be galo linksma ir įdomu. Ryškiausi savo sričių profesionalai, pamokos, po kurių norėsis sužinoti dar, temos, kurios nuraus stogą ir dėl kurių kiekvieną dieną po daugybę kartų ištarsi „wow“.

Akademijos kursas – tai savaitinės sesijos, suskirstytos į sustiprintas temas. Neišsigąsk, jei iki šiol nebuvai fizikos ar politikos mokslų fanas – šie lektoriai tau įrodys, kad kiekvienas dalykas gali būti be galo įdomus. Jei nori – rinkis visas temas, jei nori – tik vieną sesiją, bet būk atsargus – noras sužinoti auga kiekvieną dieną.

Nuo liepos 12 dienos net septynias savaites Vilniuje ir Kaune 13-19 metų moksleiviai bus kviečiami į kasdienes savaitines sesijas.

Kiekvienas jų galės pasirinkti savaitę pagal savo pomėgius: nuo gyvybės mokslų iki politikos pasaulio vingrybių, nuo gilinimosi į meno pasaulį iki fizikos stebuklų.

Daugiau informacijos www.tukstantmeciovaikuakademija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius