Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 05

Absurdiška klaida: ITF jau žino R.Berankio pirmosios dvikovos olimpiadoje baigtį

Tarptautinė teniso federacija, ketvirtadienį sudariusi Rio de Žaneiro olimpinio teniso turnyro dvikovų lenteles, privėlė šiurkščių klaidų. Panašu, kad ITF jau žino, kas triumfuos pirmojo etapo akistatose. Deja, geriausio Lietuvos tenisininko Ričardo Berankio šansai „vertinami“ prastai.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis – Johnas Millmanas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Nors rezultato nenuspėjo, Tarptautinė teniso federacija numatė ateitį: olimpinio teniso turnyro pirmame etape R.Berankis nusileis Australijos tenisininkui Johnui Millmanui.

„Scanpix“ nuotr./Ričardas Berankis – Johnas Millmanas
„Scanpix“ nuotr./Ričardas Berankis – Johnas Millmanas

Primename, kad geriausias Lietuvos tenisininkas ir 75-oji pasaulio raketė J.Millmanas profesionalų turnyruose dar nebuvo susitikę. Vienintelį kartą jie žaidė jaunių varžybose ir tada pergalę 6:4, 6:2 šventė 27-erių metų australas.

Anot ITF, skaudų antausį pirmame etape patirs ir geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius. Jam prognozuojamas pralaimėjimas prieš 145-ą vietą ATP reitinge užimantį Juaną Martiną del Potro.

Tiesa, šios prognozės ITF gal ir nelaužė iš piršto taip, kaip tai padarė su R.Berankiu, nes olimpiadoje J.M. del Potro kartą jau yra nugalėjęs N.Džokovičių. Tai jis padarė 2012-ųjų žaidynių bronziniame mače.

Tokios informacijos olimpinėje ITF svetainėje yra ir daugiau. Pavyzdžiui, argentinietis Federeico Delbonisas pateiks tikrą sensaciją, kai pirmame etape paties Rafaelį Nadalį. Tuo tarpu 2012 metų olimpinis čempionas Andy Murray pratęs pergalių seriją iki 8:0 prieš serbą Viktorą Troickį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius