Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 30

Amerikiečių planai griūna: pirmoji pasaulio raketė nedalyvaus „US Open“ dėl koronaviruso

„US Open“ organizatorius pasiekė dar viena prasta žinia – dalyvauti jau po mėnesio turinčiame prasidėti turnyre atsisakė pirmoji pasaulio raketė Ashleigh Barty.
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty / „Scanpix“ nuotr.

24-erių australė įvardijo pagrindinę atsisakymo priežastį – susirūpinimą dėl koronaviruso tiek Jungtinėse Valstijose, tiek visame pasaulyje.

Dar visai neseniai buvo atšauktas „Citi Open“ turnyras Vašingtone, turėjęs prasidėti rugpjūčio 14-ąją ir pažymėti prasitęsiančio teniso sezono startą, o dabar daugelio žvilgsniai krypsta į „US Open“ turnyrą, kurio pradžia numatyta paskutinę rugpjūčio dieną.

„COVID-19 vis dar kelia didžiulę grėsmę ir aš nesijausčiau saugiai statydama save ir savo komandą į tokią situaciją, – Australijos žiniasklaidai sakė A.Barty. – Linkiu JAV teniso asociacijai viso ko geriausio ir tikiuosi sugrįžti į JAV vyksiančius turnyrus kitąmet.“

Dar prieš „US Open“, kuris, kaip įprasta, numatytas Niujorke, Jungtinėse Valstijose turi būti surengtas ir „Masters“ serijos turnyras „Western & Southern Open“.

A.Barty turėjo dalyvauti ir jame, tačiau pasirinko praleisti ir šį taip pat Niujorke planuojamą turnyrą.

Australė vis dar nežino, ar rudenį keliaus į Prancūziją, kur rugsėjo 27-ąją turėtų prasidėti „French Open“ kovos. Pasak A.Barty, sprendimą dėl šio turnyro, kurio titulą ji gintų, ji turėtų pranešti per artimiausias savaites.

Kol kas neaišku ar „US Open“ turnyre dalyvaus kitos pajėgios tenisininkės – antroji planetos raketė Simona Halep ar praėjusių metų čempione Bianca Andreescu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius