Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 12

Andy Murray sugrįžimas į vienetus – tikimasi pasirodyti dar šiais metais

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Andy Murray (ATP-215) į vienetų varžybas tikisi sugrįžti dar šiais metais, tačiau greičiausiai jau po paskutiniojo „Didžiojo kirčio“ turnyro.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

Po patirto pralaimėjimo „Australian Open“ turnyre škotas atskleidė, kad dėl klubo skausmų greičiausiai į tenisą nebegrįš, tačiau sausio pabaigoje atlikus klubo operaciją, dabar viskas atrodo kur kas pozityviau.

A.Murray jau kitą savaitę dalyvaus ATP 500 taškų turnyre Londone – su Feliciano Lopezu varžysis dvejetų varžybose.

Tenisininkas, toliau atkakliai dirbdamas ir besiruošdamas dvejetų varžyboms tikina, kad iki sugrįžimo į vienetus dar reikia laiko.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray

„Dabar į priekį žengiu vaikiškais žingsneliais. Jaučiuosi gerai, beveik visiškai nebejaučiu skausmo ir tiesiog mėgaujuosi treniruotėmis bei besitęsiančia pažanga aikštelėje.

Nemanau, jog Vimbldonui pasibaigus aš žengsiu į vienetų varžybas. Tačiau labai tikiuosi, kad šiemet galėsiu žaisti. Nenoriu apsibrėžti konkretaus laiko, kadangi dabar jaučiuosi labai laimingas.

Todėl aš neprivalau žaisti tokių didelių turnyrų kaip Vimbldonas ar „US Open“. Žinote, noriu pasimėgauti procesu. Jeigu tai pavyktų, būtų nuostabu, tačiau aš manau, kad tam dar prireiks laiko.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray

Atlikus operaciją tenisininkui buvo įstatytas metalinis klubas. Po tokios operacijos nei vienam žaidėjui nepavyko sugrįžti ir žaisti vienetų susitikimų. Vienintelis Bobas Bryanas po penkių mėnesių reabilitacijos grįžo ir toliau sėkmingai kaunasi dvejetuose.

„All England Tennis Club“ aikštyne, kuriame ir įvyks ATP 500 taškų turnyras, škotas treniravosi su jaunuoju amerikiečiu Franciu Tiafoe. Tiesa, tenisininkai vengė ilgų pasimušinėjimų, kadangi A.Murray dar nenori apkrauti savo klubo.

„Su treneriu jau atlikome specialius pratimus, skirtus žaidimui vienetuose. Turėjau ir keletą treniruočių su kitais, tačiau jos buvo gan statiškos. Tikiuosi, kad intensyviau sportuoti pradėsiu po Vimbldono“, – teigė škotas.

Paskutinį oficialų susitikimą A.Murray sužaidė dar sausio 14-ą dieną „Australian Open“ turnyre prieš Roberto Bautistą-Agutą, kuriam nusileido penkių setų kovoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Roberto Bautistos-Aguto ir Andy Murray dvikovos rezultatas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Roberto Bautistos-Aguto ir Andy Murray dvikovos rezultatas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius