-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 25

„Australian Open“ pusfinalio trileryje – Simonos Halep pergalė

Pirmoji pasaulio raketė Simona Halep „Australian Open“ čempionato pusfinalyje iškovojo itin sunkią pergalę. Nuo dviejų varžovės galimybių tašku laimėti susitikimą išsisukusi Rumunijos atstovė ketvirtadienį 6:3, 4:6, 9:7 palaužė buvusią čempionę Angelique Kerber.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

Lemiamame sete S.Halep pirmavo 5:3, tačiau tuomet pralaimėjo tris geimus iš eilės, o prie padavimų linijos stovėjusi A.Kerber atsidūrė per plauką nuo pergalės – 6:5, 40:15. Visgi vokietė šią progą paleido vėjais, o pusiausvyrą atstačiusi geriausia pasaulio tenisininkė po 2 valandų ir 20 minučių kovos žengė į „Australian Open“ finalą.

„Buvo labai sunku. Visa drebu, – po pergalės kalbėjo S.Halep. – Ji – labai stipri varžovė. Gerai juda, pereiti į ataką gali iš bet kokios pozicijos.“

„Tačiau stengiausi pasitikėti savimi, liepiau sau kautis dėl kiekvieno taško. Bandžiau išlikti rami, tačiau emociniu atžvilgiu šis mačas buvo tarytum amerikietiški kalneliai. Visgi man pavyko nenuleisti rankų. O jei nepasiduodi, tuomet turi galimybių laimėti mačus. Didžiuojuosi savimi.“

Dėl „Australian Open“ nugalėtojos titulo pirmoji pasaulio raketė susigrums su dane Caroline Wozniacki, kuri nesunkiai nugalėjo netikėtai iki pusfinalio nukakusią Elise Mertens.

Tai bus pirmas „Australian Open“ finalas nuo 1980-ųjų metų, kuomet jame kausis dvi dar nė vieno „Didžiojo kirčio“ titulo neturinčios žaidėjos.

S.Halep ir C.Wozniacki kovoje spręsis ne tik „Australian Open“ trofėjaus, bet ir pirmosios pasaulio raketės titulo likimas.

VIDEO: Match point: Simona Halep v Angelique Kerber (SF) | Australian Open 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius