Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 04

Be stabdžių: varžovus sutriuškinęs L.Mugevičiaus duetas – „Telavi Open“ pusfinalyje

Luko Mugevičiaus ir Gaboro Boršoso duetas toliau siaučia Gruzijoje. Šįkart lietuvio ir Vengrijos tenisininko duetas „Telavi Open“ turnyro ketvirtfinalyje be pasigailėjimo 6:1, 6:1 nušlavė prancūzų Gabrielio Petito ir Jordano Ubiergo porą.
Lietuvos ir PAR teniso rinktinės
Lietuvos ir PAR teniso rinktinės / Lietuvos teniso sąjungos nuotr.

Daug įtakos dvikovoje turėjo padavimai. Prancūzijos tenisininkų pirmojo padavimo tikslumas siekė vos 40 proc., o antrųjų padavimų G.Petitas ir J.Ubiergo laimėjo vos 25 proc. (6/25).

Už pergalę L.Mugevičiui ir G.Boršosui atiteko 6 ATP dvejetų reitingo taškai ir 216 JAV dolerių. „Telavi Open“ pusfinalyje jie susikaus su ukrainiečiais Oleksasndru Bielinskiu ir Olgegu Prichodko, kurie 6:4, 6:2 nugalėjo kortų šeimininkus Aleksandre Bakši ir Šotą Meparidzę.

G.Boršosui ir 21-erių metų Lietuvos tenisininkui tai buvo jau šešta pergalė iš eilės. Praeitą savaitę jie iškovojo titulą taip pat Gruzijoje.

L.Mugevičius ketvirtadienį pergalę iškovojo ir vienetų dvikovoje. Jis aštuntfinalyje 6:1, 6:3 lengvai nugalėjo brazilą Caio Silvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius