Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 12

Borisas Beckeris pažėrė kritikos jaunajai teniso kartai

Praeityje pirmoje ATP reitingo vietoje buvęs legendinis vokietis Borisas Beckeris po eilinio Rafaelio Nadalio (ATP-2) triumfo „Roland Garros“ turnyre išreiškė savo nusivylimą tenisininkais, kuriems yra mažiau nei 28-eri.
Borisas Beckeris
Borisas Beckeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Borisas Beckeris

R.Nadaliui triumfavus Paryžiuje, paskutiniuosius 10 „Didžiojo kirčio“ turnyrų laimėjo arba 33-ejų ispanas, arba metais jaunesnis Novakas Džokovičius (ATP-1), arba 37-erių Rogeris Federeris (ATP-3).

Vienintelis Dominicas Thiemas (ATP-4), kuriam šiuo metu yra 25-eri, yra jaunesnis nei B.Beckerio įvardintas amžius ir pasiekęs „Didžiojo kirčio“ turnyro finalą.

„Tai nėra gerai ir tai tikrai nėra komplimentas žaidėjams, kuriems yra mažiau nei 28-eri. Nesakykite man, kad kiti tenisininkai yra tiesiog per geri. Mes turime kvestionuoti jaunųjų žaidėjų žaidimo kokybę ir požiūrį į darbą. Man tai nesuprantama.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius, Rafaelis Nadalis ir Rogeris Federeris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius, Rafaelis Nadalis ir Rogeris Federeris

Aš labai gerbiu Novaką, Rogerį, Rafą... Tačiau kur kiti? Pasirodykite! Duokite pagrindo man šnekėti apie jus“, – teigė šešis „Didžiojo kirčio“ titulus iškovojęs vokietis.

Austras D.Thiemas „Roland Garros“ turnyre žaidė pastaruosius du metus, o 20-metis Stefanos Tsitsipas (ATP-6) „Australian Open“ turnyre sensacingai išmetė R.Federerį.

Šiai dienai tik Andy Murray, Juanas Martinas Del Potro, Marinas Čiličius ir Stanas Wawrinka (visiems dabar virš 30m.) yra laimėję „Didžiojo kirčio“ turnyrus nuo Rafaelio Nadalio pirmojo triumfo Paryžiuje 2005m.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Manolo Santana (kairėje) ir Borisas Beckeris (dešinėje)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Manolo Santana (kairėje) ir Borisas Beckeris (dešinėje)

„Galiausiai ateis akimirka, kai jie pasens, bet mes norime matyti, kaip jie (Rogeris, Rafaelis ir Novakas) yra nugalimi geriausioje formoje. Mes norime matyti kaip Dominicas (Thiemas) ir Stefanos (Tsitsipas) juos nugali vis dažniau. Tai ne smūgiai iš dešinės, tai ne fizinis pasiruošimas, tai grynų gryniausia psichologija ir nusiteikimas“, – kalbėjo vokietis.

Borisas Beckeris Vimbldoną laimėjo būdamas vos 17-os metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius