Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 14

Dominicas Thiemas – pirmojo „Adria Tour“ etapo nugalėtojas

Trečioji pasaulio raketė Dominicas Thiemas galėjo numanyti, kad norint laimėti pirmąjį „Adria Tour“ etapą Belgrade jam reiks įveikti publikos numylėtinio barjerą, tačiau didžiajame finale austro laukė ne ryškiu favoritu laikytas Novakas Džokovičius (ATP-1), o Filipas Krajinovičius (ATP-32).
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

28-erių serbas, šeštadienį pakutenęs padus Alexanderiui Zverevui (ATP-7) bei patiesęs geriausią planetos tenisininką Novaką Džokovičių, savo pasirodymu tikrai nenuvylė ir finale.

Tūkstantinės minios palaikomas serbas išplėšė lemiamą setą, tačiau jame aukštesnį lygį pademonstravo D.Thiemas, iškovojęs pergalę 4:3(2), 2:4, 4:2.

Paduodant turnyrui austras žiūrovus palepino ir įspūdingu smūgiu tarp kojų stovint nugarą į varžovą.

Finalinį susitikimą stebėjo ir abu tenisininkus palaikė jau minėtieji N.Džokovičius bei A.Zverevas, taip pat ir Grigoras Dimitrovas.

„Adria Tour“ turnyras, kurio metu surinktos lėšos bus atiduotos labdarai, tik įsibėgėja. Kitą savaitę antrasis turnyro etapas vyks Kroatijos mieste Zadare. Trečioji tenisininkų stotelė turėjo būti Juodkalnija (atšaukta, ieškoma kita vieta), o turas finišuos Bosnijoje ir Hercegovinoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius