Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 26

Du lietuviai viename turnyre: Laurynas Grigelis įveikė atranką Prancūzijoje

Laurynas Grigelis sėkmingai įveikė Prancūzijoje vykstančio „Saint Brieuc“ turnyro atranką ir sužinojo varžovą pirmame rate. Lietuvis kovos su kortų šeimininku Stephane’u Robertu. 37-erių metų Prancūzijos tenisininkas ATP reitinge 168-as, lietuvis – 254-as.
Daviso taurė
Daviso taurė / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

L.Grigelis šio „Challenger“ serijos turnyro atrankoje nugalėjo Micką Lescure (ATP 512), Jonathaną Kanarą (ATP 513) ir Taką-Khunną Wangą (ATP 648). Lemiame mače 26-erių metų lietuvis pergalę iškovojo po įtemptos kovos ir pratęsimo paskutiniame sete – 3:6, 6:3, 7:6 (7:4)

Sėkmingai atranką įveikęs Laurynas gavo tris reitingo taškus.

Tai bus pirma abiejų tenisininkų akistata karjeroje. Šios poros nugalėtojas antrame rate kovos su Corentino Moutet (ATP 138) ir Constanto Lestienne (ATP 234) poros nugalėtoju.

L.Grigelis šį sezoną iškovojo 18-a pergalių ir patyrė 8-is pralaimėjimus. S.Robertas sužaidė 19-a mačų ir pasiekė 12-a pergalių.

„Saint Brieuc“ turnyre dalyvaus ir Ričardas Berankis. Pirmoji šalies raketė tapo antru aukščiausią reitinge turnyre turinčiu žaidėju ir pirmame rate kovos su lenku Kamilu Majchrzaku (ATP 221).

Lietuvių mačai bus transliuojami internete ir deuce.lt portale. Abu lietuviai susitikti gali tik finale. Visą turnyro lentelę rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius