Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 08

Iš „Australian Open“ direktoriaus lūpų – pozityvūs ženklai dėl turnyro pradžios

Sausio 20-ąją prasidedančio pirmojo metų „Didžiojo kirčio“ turnyro „Australian Open“ organizatoriai atskleidė, kad pastaruoju metu netylančios kalbos dėl varžybų nukėlimo nėra teisingos – viskas turėtų vykti pagal planą.
„Australian Open“
„Australian Open“ / „Scanpix“/AP nuotr.

Dar rugsėjį Australijos krūmynuose įsiplieskęs gaisras jau pasiglemžė 24 žmonių gyvybes bei išdegino milijonus hektarų žemės.

Oro tarša Melburne pastaruoju metu pasiekė itin sveikatai pavojingą lygį, tačiau turnyro organizatorių teigimu, bus pasitelktos papildomos priemonės tam, kad „Australian Open“ prasidėtų laiku.

„Dabar prognozės teigiamos – šiuo metu mes nesitikime jokių vėlavimų dėl turnyro pradžios. Kaip ir visuomet, žaidėjų, turnyro darbuotojų bei aistruolių sveikata mums yra svarbiausia, todėl pasitelkdami tam tikras naujoves stengsimės visiems suteikti geriausias įmanomas sąlygas bei padaryti turnyrą įmanomu.

Mums labai pasisekė, kad Melburno teniso parke turime tris stogą turinčius stadionus bei dar aštuonis kortus uždarose patalpose. Metus iš metų tai mums leido apsaugoti žaidėjus ir turnyrą nuo neprognozuojamų orų“, – kalbėjo turnyro direktorius Craigas Tiley.

Priminsime, kad „Australian Open“ kvalifikacinis turnyras prasidės jau visai netrukus – sausio 14-ąją. Pagrindinės varžybos startuos sausio 20-ą dieną.

„Turime ekspertus, kurie analizuoja visą prieinamą informaciją bei konsultuoja mus reguliariai. Taip pat su mumis dėl dūmų ir karščio pavojų dirba ir medicinos ekspertai, – ankstesniame interviu minėjo C.Tiley. – Galime realiu laiku sekti oro kokybę Melburno teniso kortuose.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius