Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 20

Išsiskyrė Dominico Thiemo ir Kristinos Mladenovič keliai

Vienoje iš Austrijos pokalbių laidų dalyvavęs Dominicas Thiemas patvirtino, kad ketvirtą vietą ATP reitinge užimantis tenisininkas ir jo partnerė, pirmoje WTA dvejetų vietoje esanti Kristina Mladenovič, pasuko skirtingais keliais.
Kristina Mladenovič ir Dominicas Thiemas
Kristina Mladenovič ir Dominicas Thiemas / Essentially sports nuotr.

Austrijos žiniasklaida jau praėjusią savaitę pradėjo kvestionuoti dviejų puikiai teniso pasaulyje žinomų asmenų stiprų draugystės ryšį, kuomet Kristina Mladenovič nepasirodė „Nitto ATP Finals“ turnyre Londone, o dar daugiau peno apkalboms viename iš interviu davė Dominico Thiemo tėtis Wolfgangas.

„Pastaruoju metu jie nepraleidžia daug laiko kartu. Netgi tuomet, kai turnyrai vyksta tuose pačiuose miestuose. Visgi Kristina su savo šalies rinktine laimėjo Fed taurę ir mes labai džiaugiamės“, – Londone kalbėjo tenisininko tėtis.

Tačiau šią savaitę dalyvaudamas vienoje iš pokalbių laidų austras pripažino – tenisininkai tikrai nebėra kartu. „Nitto ATP Finals“ vicečempionas šia tema nedaugžodžiavo, tačiau pabrėžė, kad griežti tvarkaraščiai ir nuolatinis keliavimas stabdė vienos gražiausių teniso porų draugystę.

Savo draugystę 1993 metais gimę tenisininkai oficialiai pranešė 2018 metų viduryje. Tiesa, pranešimai skelbia, kad artimesni santykiai tarp jų užsimezgė dar 2017 metais.

Prancūzijos ir Austrijos tenisininkai tais pačiais metais susipažino Madride, kuomet K.Mladenovič pasiūlė surengti bendrą treniruotę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius