Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 03

Italai po pirmos dienos užtikrintai pirmauja prieš Daviso taurės čempionus

Italijos teniso rintkinė žengė didelį žingsnį link antro etapo Daviso taurės pasaulinėje grupėje. Po Paolo Lorenzio ir Andreaso Seppio pergalių italai 2:0 pirmauja prieš namie žaidžiančius ir čempionų titulą ginančius Argentinos tenisininkus.
Italijos teniso rintinės žaidėjai
Italijos teniso rintinės žaidėjai / „Scanpix“ nuotr.

Argentinos rinktinė šiose varžybose žaidžia be savo lyderio Juano Martino del Potro. Pirmame dienos mače P.Lorenzis užtikrintai 6:3, 6:3, 6:3 nugalėjo Guido Pellą. Dvikova truko dvi su puse valandos. Argentinos atstovas susitikime padarė 47-ias klaidas ir savo padavimų serijas pralaimėjo šešis kartus.

P.Lorenzis Daviso taurės pasaulinės grupės vienetų varžybose iškovojo tik antrą pergalę karjeroje.

„Tai buvo sunkus mačas, nes pirmi du setai truko beveik dvi valandas, – po pergalės kalbėjo 43-ią vietą ATP reitinge užimantis italas. – Manau, kad žaidžiau gerai. Man labai svarbu būti dalimi komandos. Man svarbu, kad esu pirma šalies raketė.“

Antras mačas susiklostė kiek atkakliau. A.Seppis laimėjo pirmus du setus, bet Carlosui Berlocqui pavyko atgaivinti intrigą ir laimėti vieną setą. Tačiau Italijos tenisininkas greitai ir vėl perėmė iniciatyvą į savas rankas ir pelnė šaliai antrą pergalę – 6:1, 6:2, 1:6, 7:6 (10:8).

Titulą ginančią Argentinos rinktinę palaikė 2000 teniso aistruolių, tarp jų ir legendinis šios šalies futbolininkas Diegas Maradona

Šeštadienį bus žaidžiamas dvejetų mačas ir Argentinos rinktinė sieks sušvelninti atsilikimą. Įdomu, kad šios dvi rinktinės iki šiol buvo susitikusios tris kartus ir rezultatu 2:1 pirmauja Argentina, tačiau visas pergales pasiekė išvykose žaidusios komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius