Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 30

Jau pasibaigus mačui ATP „Challenger“ ture – rimtas žaidėjų susistumdymas

ATP „Challenger“ serijos turnyre Prancūzijoje tarp tenisininkų kilo rimtas konfliktas, vos neperaugęs į muštynes.
Corentinas Moutet
Corentinas Moutet / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dramatiškame trijų setų trileryje bulgaras Adrianas Andreevas (ATP-247) sensacingai 2:6, 7:6(3), 7:6(2) palaužė kortų šeimininką Corentiną Moutet (ATP-64) iš Prancūzijos, tačiau pagrindinis veiksmas korte prasidėjo jau pasibaigus susitikimui.

Abu tenisininkai susitiko prie tinklo paspausti vienas kitam ranką, tačiau viskas netikėtai išsirutuliojo į rimtą apsistumdymą.

Panašu, kad pirmasis A.Andreevas patraukė į save varžovą ir trinktelėjo šiam pečiu. Netrukus prancūzas atsidūrė oponento aikštelės pusėje ir jau griebė šį už kaklo, abu tenisininkai pradėjo mosikuotis rankomis, tačiau laiku juos išskyrė bokštelio arbitras.

Žinoma, publikai toks tenisininkų elgesys nepatiko ir abu jie buvo palydėti švilpimais.

Po dvikovos 23-ejų prancūzas, dar šio mėnesio pradžioje pasiekęs „US Open“ aštuntfinalį, socialiniuose tinkluose detalizavo situaciją ir atskleidė, kad konfliktas kilo dėl bulgaro įžeidinėjimų prie tinklo. Pasak tenisininko, A.Andreevas siūlė jam susitikti išsiaiškinti santykius po mačo už korto ribų, tačiau ten jis taip ir nepasirodė.

Bulgarijos ir Prancūzijos tenisininkai „Challenger“ ture susitiko antrą savaitę paeiliui ir abu sykius pergales pralaimėdamas pirmąjį setą iškovojo dviem metais jaunesnis bulgaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius