Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 25

Jaunasis kanadietis dėl traumos privalės praleisti „Next Gen“ finalus

Kanados teniso deimantas Felixas Augeris-Aliassime (ATP-18) buvo vienas iš pagrindinių pretendentų laimėti „Next Gen ATP Finals“ jaunųjų tenisininkų baigiamąjį turnyrą Milane, tačiau dėl čiurnos traumos yra priverstas praleisti vieną laukiamiausių turnyrų metuose.
Felixas Auger-Aliassime
Felixas Auger-Aliassime / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Tenisininkas ruošėsi ATP 500 taškų turnyrui Vienoje, tačiau antradienį per treniruotę susižeidė čiurną ir „išsibraukė“ iš varžybų.

Atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, kad Kanados atstovas negalės žaisti dar kelias savaites. Pats F.Augeris-Aliassime puoselėja dideles viltis žaisti Daviso taurės finaluose, kurie vyks lapkričio 18-24 dienomis.

„Pasitarus su komanda ir gydytojais priėmėme sprendimą praleisti paskutines dvi ATP turo savaites. Apgailestauju, kad negalėsiu žaisti Paryžiuje ir Milane, tačiau tikiuosi būti pasveikęs Daviso taurės kovoms“, – instagrame rašė kanadietis.

F.Augeris-Aliassime šiame sezone iškovojo 38 pergales ir patyrė 24 pralaimėjimus.

ATP nuotr./"Next Gen ATP Finals" turnyro dalyviai
ATP nuotr./"Next Gen ATP Finals" turnyro dalyviai

Pasitraukus jam tapo aiškūs visi aštuoni „Next Gen ATP finals“ turnyro Milane dalyviai: Denisas Šapovalovas (ATP-27), Alexas De Minauras (ATP-28), Frances Tiafoe (ATP-48), Miomiras Kečmanovičius (ATP-54), Casperas Ruudas (ATP-61), Ugo Humbertas (ATP-63), Mikaelis Ymeras (ATP-74) ir Jannikas Sinneris (ATP-101).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius