Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 04

Kinų zodiakas teniso aikštelėje: tigras prieš triušį

Artėjant didžiausioms žiemos šventėms, daugumos žmonių mintis užvaldo dovanų idėjos ir šventinio stalo rūpesčiai. O teniso entuziastai šiuo laikotarpiu turi ir dar vieną malonų galvosūkį – kuo geriau pasiruošti tradiciniam iMATCH turnyrui-karnavalui „Belaukiant Kalėdų“.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / Augusto Četkausko nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Šiemet Teniso erdvėje įvykusio šventinio turnyro tema – „2022-ųjų tigras prieš 2023-ųjų triušį“, skelbianti žinią apie du kinų zodiako ženklus, kurie, būdami tokie skirtingi, simbolizuoja tenisui būtinas savybes: ne tik ryžtą ir aktyvumą, bet ir harmoniją bei ramybę.

Tenisininkams – galimybė persikūnyti

„Belaukiant Kalėdų“ – unikalaus formato teniso turnyras-karnavalas, jau nuo 2016 metų kviečiantis žaidėjus persirengti vis kitais personažais. Per tą laiką teniso aikštelė ne kartą buvo virtusi tikra žaidimų aikštele – ir kazino salonu, ir festivaliu „Burning man“, ir net Salomėjos Nėries „Senelės pasaka“. O pernai teniso mėgėjai nepabūgo trumpam persikūnyti į mafijos pasaulio atstovus.

Pristatydama šių metų temą, renginio organizatorė, sporto varžybų platformos iMATCH įkūrėja Renata Žalėnienė akcentavo tigro simbolizuojamą stiprybę, drąsą ir ryžtą: „Jis – nepaprastai narsus, visuomet pasiruošęs kovai. Tokia taktika pati geriausia ir žaidžiant tenisą – kantriai laukti ir pulti, vos tik pasitaikius progai. Tuo tarpu triušis kinų kultūroje siejamas su švelnumu, taikumu ir ramybe – o juk kiekvienas tenisininkas žino, kad būtent jos labai prireikia įtemptų varžybų metu“.

Augusto Četkausko nuotr./Turnyro akimirka
Augusto Četkausko nuotr./Turnyro akimirka

Žaismingos teniso kovos

Turnyre „Belaukiant Kalėdų ‘22“ atkaklios kovos tarp triušių ir tigrų truko nuo ryto iki pat vidurnakčio: sužaista daugybė tie-break, atkovotas ne vienas mačą nulemiantis taškas – tad dinamiškas žaidimas išties atspindėjo besibaigiančius Tigro metus. Dalyviai juokavo, kad žaismingi kostiumai jiems suteikė papildomos energijos, o tigriškas iniciatyvumas išvaikė nuovargį lemiamuose momentuose.

„Triušiai visais laikais garsėjo kaip rūpestingi tėvai. Šiuo simboliu norime priminti apie tai, kaip svarbu skirti daugiau laiko savo artimiesiems ir įtraukti juos į bendrą aktyvų laisvalaikį. Džiaugiamės, kad yra daug sportuojančių bei turnyruose dalyvaujančių šeimų. Ne tik dalyvaujančių, bet ir laiminčių! Todėl juodojo triušio metais ketiname suorganizuoti ne vieną šeimoms skirtą teniso turnyrą, kuriame veiklos atsiras tiek suaugusiems žaidėjams, tiek vaikams“, – 2023-ųjų planais dalijasi varžybų rengėja Renata Žalėnienė.

Kviečiame pasidairyti po turnyro nuotraukų galeriją ir pasisemti idėjų savo šeimos karnavalams!

Nugalėtojai

  • Mix dvejetai / light: Paulina ir Gediminas Kriščiūnai

  • Mix dvejetai / challenge: Liubovė Poteiko ir Romas Jokubauskas

  • Mix dvejetai / power: Jurgita Bižokaitė ir Rimantas Stanaitis

  • Mix dvejetai / hard: Vilma ir Darius Baniai

Apie sporto varžybų platformą iMATCH

iMATCH – varžybų ir stovyklų platforma, sėkmingai veikianti nuo 2015 m. Platforma skirta teniso bei padelio entuziastams, propaguojantiems aktyvų laisvalaikį ir norintiems dalyvauti turnyruose. iMATCH turnyrai skirti visiems teniso mėgėjams, kurie nedalyvauja Lietuvos čempionatuose ir neturi profesinės patirties, tačiau ieško lygiaverčių žaidimo partnerių, nori tobulėti ir žaisti jiems skirtuose vienetų ar dvejetų turnyruose. Žiemą turnyrai vyksta Vilniuje, o vasarą keliamės į Lietuvos pajūrį. Pavasarį ir rudenį organizuojame keliones su teniso rakete į užsienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius