-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 01 24

Korėjietiška pasaka tęsiasi: Hyeonas Chungas – „Australian Open“ pusfinalyje

Prieš kelis mėnesius tapęs „Next Gen ATP Finals“ turnyro čempionu, jaunasis Pietų Korėjos talentas Hyeonas Chungas Melburne dorojasi ir su pačiais geriausiais pasaulio tenisininkais. Įspūdingą formą „Australian Open“ čempionate demonstruojanti 58-oji pasaulio raketė trečiadienio rytą pasiekė šio turnyro pusfinalį, kai 6:4, 7:6 (7:5), 6:3 įveikė kitą išsišokėlį – 26-erių amerikietį Tennysą Sandgreną.
Hyeonas Chungas
Hyeonas Chungas / „Scanpix“ nuotr.

Taip H.Chungas tapo ne tik pirmuoju Korėjos tenisininku istorijoje, pasiekusiu „Didžiojo kirčio“ serijos turnyro pusfinalį, bet ir kitą pirmadienį pirmąsyk karjeroje pateks tarp 30 geriausių pasaulio žaidėjų.

Kelyje į „Australian Open“ pusfinalį H.Chungas pranoko tokius žaidėjus kaip Novaką Džokovičių, Alexanderį ir Mišą Zverevus.

„Esu nustebęs, nes tikrai to nesitikėjau. Patekau į pusfinalį, nugalėjau Novaką, Alexanderį ir kelis kitus gerus tenisininkus. Iki šiol man nebuvo pavykę pasiekti net antros „Didžiojo kirčio“ turnyro savaitės, tad iš tikrųjų esu truputį šokiruotas“, – kuklinosi 21-erių korėjietis.

Dėl vietos „Australian Open“ finale 58-oji pasaulio raketė susikaus su antrą vietą ATP reitinge užimančiu šveicaru Rogeriu Federeriu, kuris taip pat trijuose setuose nugalėjo čeką Tomašą Berdychą (ATP-20).

VIDEO: „Australian Open“ 10 diena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius