Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 20

Marija Šarapova ir Serena Williams pasiekė užtikrintas pergales Melburne

Pirmoji pasaulio raketė ir 21-ą kartą „Didžiojo kirčio“ turnyrą laimėjusi Serena Williams ir 2008-ų metų „Australian Open“ čempionė Marija Šarapova pateko į trečiąjį „Australian Open“ etapą. Tenisininkės iškovojo lengvas pergales dviejų setų kovose.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“/AP nuotr.

Šešis kartus „Australian Open“ čempionė bei titulą ginanti S.Williams vos per valandą ir dvi minutes susitvarkė su Taivano tenisininke Su-Wei Hsieh rezultatu 6:1, 6:2. Amerikietei varžovė bandė priešintis jau nuo mačo pradžios, tačiau S.Williams išsiveržė į priekį rezultatu 3:0 ir leido S.W.Hsieh laimėto vos vieną geimą sete.

Antrame sete S.Williams palaužė varžovę du kartus ir pirmavo rezultatu 4:0. S.W.Hsieh atsilaikė sekančiose savo padavimų serijose, tačiau tai ir liko vieninteliai du geimai, kuriuos laimėjo tenisininkė iš Taivano. Setas baigėsi rezultatu 6:2.

„Šiandien stengiausi viso mačo metu būti susikoncentravusi, – po mačo spaudos konferencijoje kalbėjo S.Williams. – Labiausiai esu patenkinta savo stabilumu. Nemanau, kad šiandien padariau daug klaidų.

Čia žaisti nelengva, nes abiejuose mačuose stipriai kaitino saulė. Tokiomis sąlygomis svarbiausia atsilaikyti keturis ar penkis geimus ir tuomet apsipranti.“

Trečiame etape pirmoji pasaulio raketė rungtyniaus su Rusijos tenisininke Daria Kasatkina, kuri nugalėjo Ana Konjuh rezultatu 6:4, 6:3.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Marija Šarapova taip pat dominavo dvikovoje prieš 21-ų metų Baltarusijos tenisininkę Aleksandrą Sasnovič. Rusijos tenisininkė iškovojo pergalę rezultatu 6:2, 6:1.

Pirmame sete M.Šarapova išsiveržė į priekį rezultatu 4:0 ir nors pralaimėjo dvi savo padavimų serijas, bet setą laimėjo rezultatu 6:2. Antrame sete Rusijos tenisininkė žaidė dar geriau ir leido savo varžovei laimėti vos vieną geimą.

Kitame etape jos laukia 103-a pasaulio raketė Lauren Davis. Amerikietė laimėjo pirmąjį setą prieš Magdaleną Rybarikovą, o antrame Slovakijos tenisininkė nepasirodė ir iš mačo pasitraukė dėl traumos.

Roberta Vinči per valandą ir septynias minutes nugalėjo Iriną Falconi rezultatu 6:2, 6:3. Kitame etape jos laukia 82-a pasaulio raketė Anna-Lenna Friedsam, kuri antrame etape iškovojo pergalę prieš Qiang Wang rezultatu 6:3, 6:4.

Belinda Benčič iškovojo lengvą pergalę prieš 60-ą vietą pasaulio reitinge užimančią Timea Babos rezultatu 6:3, 6:3. Trečiame etape ji susitiks su 92-a pasaulio rakete Katerina Bondarenko, kuri, kiek netikėtai, įveikė 20-ą vietą reitinge užimančią Svetlaną Kuznetsovą rezultatu 6:1, 7:5.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius