Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 22

Marija Šarapova iškovojo savo 600-ą pergalę ir pasiekė ketvirtą „Australian Open“ etapą

Marija Šarapova penktadienį iškovojo savo 600-ą pergalę karjeroje ir nugalėjo amerikietę Lauren Davis rezultatu 6:1, 6:7 (5:7), 6:0. Mačas truko dvi valandas ir 16-a minučių. Kitame etape penktoji pagal skirstymą Rusijos tenisininkė susitiks su 12-a turnyro rakete Belinda Benčič.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

M.Šarapova savo varžovę nesunkiai nugalėjo pirmame sete, tačiau paleido mačo kontrolę iš savo rankų. Antrasis setas užsitęsė daugiau nei valandą, o ji patyrė pralaimėjimą. Sugrįžusi trečiame sete su visai kitu nusiteikimu rusė nepaliko vilčių savo varžovei ir iškovojo savo 600-ą pergalę karjeroje.

Kitame etape geriausia Rusijos tenisininkė rungtyniaus prieš Belindą Benčič, kuri po beveik dviejų valandų kovos nugalėjo Kateriną Bondarenko rezultatu 4:6, 6:2, 6:4. 

„Laimėjau 600-us mačų? Oho, ar tai draugiškas priminimas, kad senstu?  – po dvikovos kalbėjo M.Šarapova. – Šio mačo antrame sete buvau sunkiau, nes mano varžovė labai kovinga ir neketino pasiduoti. Esu laiminga, kad trečiame sete sugebėjau įjungti aukštesnę pavarą ir laimėti.

Nesakiau veidrodyje įkvepiančios kalbos, nes tikriausiai mane už tai nubaustų pinigine bauda, – apie po dviejų setų paprašyta tualeto pertraukėlę prakalbo rusė. – Pasikeičiau suknelę ir tai man padėjo greičiau judėti aikštėje. Su jumis galiu pasidalinti tik tiek...

Kiekvieną kartą, kai atvykstu į naują miestą, tai susiplanuoju visas vietas, kurias aplankysiu. Labai mėgstu kiekviename mieste išgerti kavos. Manau, kad Australijoje viena skaniausių kavų pasaulyje.

Laukia sunki kova, – apie kitame etape laukiančią B.Benčič prakalbo Rusijos tenisininkė. – Ji jauna bei kovinga žaidėja. Ji puikiai žaidė praėjusiame sezone. Džiaugiuosi, kad patekau į ketvirtą etapą ir ketinu padaryti viską, kad iškovočiau pergalę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius