Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 25

Milošas Raoničius nukovė 4-ą turnyro raketę Staną Wawrinką

13-a turnyro raketė Milošas Raoničius nugalėjo ketvirtą reitingą turintį Staną Wawrinką rezultatu 6:4, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3. Jis tapo pirmuoju kanadiečiu, kuriam pavyko patekti į keturis „Didžiojo kirčio“ turnyro ketvirtfinalius. Mačas truko tris valandas ir 47-as minutes.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

M.Raoničius pirmuosius du setus laimėjo užtikrintai ir atrodė, kad ši dvikova baigsis lengva kanadiečio pergale. Tačiau S.Wawrinka sugebėjo nugalėti kituose dviejuose setuose ir rezultatą išlyginti. 

Penktame sete buvo laimėtos visos padavimų serijos išskyrus vieną. Ją pralaimėjęs šveicaras turėjo pripažinti M.Raoničiaus pranašumą ir pergalę ketvirtame turnyro etape.

„Australian Open“ ketvirtfinalyje tenisininkas iš Kanados susitiks su Gaeliu Monfilsu, kuris pirmadienio mače nugalėjo Andreju Kuznecovą.

„Šiame mače norėjau žaisti savąjį žaidimą ir kontroliuoti aikštės vidurį. Manau, kad šiandien man pavyko tai padaryti, – po mačo teigė M.Raoničius. – Nuolat dirbu ties savo žaidimu ir visuomet ieškau kaip tapti geresniu.

Jis atneša ramybę ir supranta kaip mano žaidimą padaryti kokybišku, – apie naująjį trenerį Carlosą Moyą pasakojo kanadietis. – Kol kas viskas mums klijuojasi puikiai.

Man labai patiko čia žaisti. Tai yra mano pirmoji pergalė legendinėje „Rod Laver“ arenoje.“

Tiesiogines „Australian Open“ vaizdo transliacijas galite stebėti orakulas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius