Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 10

Neraminantys ženklai: N.Osaka nebaigė susitikimo Toronte dėl traumos

Viena pagrindinių favoričių pakovoti dėl trofėjaus artėjančiame „US Open“ turnyre Naomi Osaka (WTA-39) dėl traumos negalėjo pabaigti pirmojo etapo dvikovos „National Bank Open“ pirmenybėse Toronte, Kanadoje.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Scanpix“ nuotr.

24-erių japonė rezultatu 6:7(4), 0:3 atsiliko prieš estę Kaia Kanepi (WTA-31), kuomet galiausiai nusprendė iškelti baltą vėliavą ir mačo nebetęsti.

Dar pirmajame sete N.Osaka paprašė medicininės pertraukėlės dėl nugaros skausmų. Apatinė nugaros dalis nuolatos buvo masažuojama ir nors tenisininkei pavyko išplėšti pratęsimą, efektyviai judėti aikštelėje negalėjusi japonė galiausiai pasitraukė.

„Pradėjau jausti skausmą nugaroje nuo pirmų susitikimo minučių. Visomis išgalėmis stengiausi išspausti maksimumą per skausmus, tačiau negalėjau. Noriu pasveikinti Kaia su geru žaidimu ir palinkėti sėkmės tolimesniuose turnyro etapuose“, – kalbėjo Osaka.

Japonijos teniso superžvaigždei tai buvo tik antrasis turnyras nuo gegužės pabaigoje vykusių „Roland Garros“ pirmenybių. Naomi praleido visą žolės sezoną, o pagrindinė priežastis buvo ta, jog Vimbldonas tenisininkams negalėjo pasiūlyti ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius