Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 16

Nicko Kyrgioso akibrokštas – skraidanti kėdė ir išėjimas iš aikštelės

Australijos teniso talentas Nickas Kyrgiosas (ATP-36) niekuomet nepagarsėjo pavyzdingu elgesiu aikštelėje, tačiau tai, ką jaunuolis iškrėtė „Internazionali BNL d'Italia“ turnyre, peržengė visas ribas.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“/AP nuotr.

Po pirmosios dvikovos Romoje, kurią australas prieš D.Medvedevą (ATP-14) laimėjo 6:3, 3:6, 6:3, atrodė, kad galbūt pagaliau ir vėl išvysime gerąją N.Kyrgioso pusę – tą, kuria žavisi visas pasaulis.

Tačiau antrojo rato susitikime prieš norvegą Casperą Ruudą (ATP-76) australas tapo nebevaldomas, o susitikimas baigėsi kurioziškai.

Dvikovos favoritu laikytas N.Kyrgios pralaimėjo pirmą setą 3:6, tačiau atsigriebė antrajame, jį laimėdamas per tiebreak'ą.

Trečiojo seto pradžioje, rezultatui esant 1:1, Australijos tenisininkas gavo geimo nuobaudą už pasikartojančius keiksmažodžius.

Rezultatui tapus 1:2, 24-erių australas ne tik, kad nuspyrė savo vandens buteliukus, bet ir paėmė šalia stovėjusią kėdę bei švystelėjo ją į aikštelę.

Ties šiuo incidentu Nicko Kyrgioso „kaprizai“ nesibaigė – panašu, kad tenisininkui tiesiog atsibodo žaisti. Jis užsidėjo savo sportinį krepšį ant peties, paspaudė rankas savo oponentui bei arbitrui ir paliko aikštelę.

Teisėjui neliko nieko kito kaip tik paskelbti 20-metį C.Ruudą mačo nugalėtoju – 6:3, 6:7(5), 2:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius