-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 25

Padus geriausiam pasaulyje pakutenęs R.Berankis: „Vis dar plūsta emocijos“

Ričardui Berankiui nepavyko nugalėti geriausio pasaulio tenisininko Novako Džokovičiaus, bet įnirtinga kova kaitino tiek Lietuvos teniso sirgalių, tiek pačios pirmosios šalies raketės emocijas.
Ričardas Berankis – Novakas Džokovičius
Ričardas Berankis – Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

72-ąją vietą planetos reitinge užimantis R.Berankis „Western & Southern Open“ turnyro Niujorke antrajame rate po 1 valandos ir 41 minutės kovos nusileido tituluotam varžovui 6:7(2), 4:6.

Tai buvo antras Lietuvos ir Serbijos tenisininkų susitikimas, kuris R.Berankiui šįkart baigėsi kur kas geriau – prieš septynerius metus „US Open“ turnyre serbas jį sutalžė 6:1, 6:2, 6:2.

Nors pergalės ir neiškovojo, R.Berankis po mačo sulaukė pagyrų iš paties N.Džokovičiaus, o jo pastangas ir kovą dėl kiekvieno taško įvertino ir sirgaliai.

Nusivylęs neliko ir pats Ričardas, kuriam ketvirtas mačas per 5 dienas pareikalavo nemažai jėgų.

„Šiandienos mačas buvo įtemptas ir pareikalavo nemažai fizinių jėgų. Vis dar plūsta emocijos…“ – socialiniuose tinkluose po pralaimėjimo N.Džokovičiui rašė R.Berankis.

Pirmoji šalies raketė nepamiršo padėkoti ir ištikimiausiems šalies teniso gerbėjams, kurie dėl lietuvio dvikovos prieš pajėgiausią planetos žaidėją aukojo savo miegą – dvikova Niujorke prasidėjo tik gilią naktį, apie 2.30 val. Lietuvos laiku, ir baigėsi jau po 4 val. ryto.

„Sulaukiau labai daug žinučių socialiniuose tinkluose. Ačiū visiems teniso fanams už didžiulį palaikymą“, – dėkojo R.Berankis.

Iškovojęs 45 ATP reitingo taškus ir uždirbęs 43 tūkst. JAV dolerių R.Berankis Niujorko dar nepaliks – jau kitą savaitę jo laukia „US Open“ turnyro kovos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius