Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 31

Paryžiuje – akrobatiniai G.Dimitrovo smūgiai ir pergalė prieš penktą raketę

Nors 2019 metų sezone Grigoras Dimitrovas (ATP-27) stokoja stabilumo, sustabdyti įsisiautėjusį bulgarą yra beveik neįmanoma. Tą savo kailiu „Rolex Paris Masters“ turnyro aštuntfinalyje patyrė Dominicas Thiemas (ATP-5).
Dominicas Thiemas ir Grigoras Dimitrovas
Dominicas Thiemas ir Grigoras Dimitrovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Bulgarijos tenisininkui užteko vos 1 valandos ir 12 minučių rezultatu 6:3, 6:2 sutriuškinti turbūt geriausią spalio mėnesio žaidėją Dominicą Thiemą.

Du ATP 500 taškų vertės turnyrus Pekine ir Vienoje laimėjęs bei „Masters“ serijos turnyro Šanchajuje ketvirtfinalį pasiekęs austras galimai galėjo jausti ir nuovargio požymius, tačiau jo oponentas žaidė tikrai aukšto lygio tenisą.

O kai kurie iš laimėtų G.Dimitrovo taškų – kvapą gniaužiantys smūgiai, kuriuos pakartoti galėtų tik patys atletiškiausi ATP turo žaidėjai.

28-erių Bulgarijos teniso žvaigždei tai ne tik pirmasis „Rolex Paris Masters“ ketvirtfinalis karjeroje, bet ir apskritai pirmasis „Masters“ serijos ketvirtfinalis nuo praėjusių metų rugpjūtį vykusių varžybų Toronte.

Ketvirtfinalyje tenisininko varžovu bus Cristianas Garinas (ATP-42). Jaunasis Čilės talentas trečiojo seto pratęsime išsaugojo tris match point'us ir 6:7(4), 6:4, 7:6(6) patiesė kortų šeimininką Jeremy Chardy (ATP-65).

Tarp aštuonių stipriausių turnyro tenisininkų išvysime ir graiką Stefanos Tsitsipą (ATP-7). Pastarasis užtikrintai 6:3, 6:4 susitvarkė su australu Alexu De Minauru (ATP-17).

VIDEO: Grigoro Dimitrovo magija prieš Dominicą Thiemą „Rolex Paris Masters“ aštuntfinalyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius