-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 24

Pasakiškas amerikiečio žygis tęsiasi: eliminavo ir R.Berankio skriaudiką

Vos 100-ąją vietą ATP reitinge užimantis Tennysas Sandgrenas ir toliau nepaiso autoritetų „Australian Open“ turnyre. Amerikietis trečiajame etape 6:4, 6:4, 6:4 palaužė tautietį Samą Querrey (ATP-45) ir antrą kartą karjeroje žengė į Melburne vykstančių varžybų aštuntfinalį.
Tennysas Sandgrenas
Tennysas Sandgrenas / „Scanpix“ nuotr.

28-erių tenisininkas iš JAV prieš tai užfiksavo vieną didžiausių turnyro sensacijų, kai po po penkių setų kovos iš „Australian Open“ eliminavo 8-ąjį pasaulyje Matteo Berrettini.

Pirmuosius du setus prieš S.Querrey, kuris praėjusiame etape iš varžybų išmetė lietuvį Ričardą Berankį, T.Sandgrenas laimėjo pakankamai ramiai – po sykį išnaudojęs break pointus ir nepralaimėjęs savųjų padavimų.

Kur kas labiau permainingai susiklostė trečiasis setas.

Jame S.Querrey iš karto atidavė varžovui iniciatyvą pralaimėdamas savuosius padavimus, bet netrukus slystelėjo ir T.Sandgrenas, o rezultatas tapo lygus – 1:1.

T.Sandgrenui pavyko nubreakinti varžovą ir dar sykį, tačiau S.Querrey ir vėl tuojau pat pasitaisė – rezultatas buvo 4:4.

Visgi trečias kartas nemelavo – break pointo galimybę gavęs ir ja pasinaudojęs T.Sandgrenas šįsyk nebeklydo ir žengė į aštuntfinalį, kuriame jo laukia akistata su vienu iš italų – Guido Pella (ATP-25) arba Fabio Fognini (ATP-12).

Aštuntfinalyje T.Sandgrenas sieks pakartoti geriausią savo karjeros pasiekimą ir patekti į „Didžiojo kirčio“ turnyro ketvirtfinalį, kuriame jis vienintelį kartą žaidė 2018-aisiais. Tuomet Melburne amerikietis nusileido korėjiečiui Chungui Hyeonui.

Kitame mače iš turnyro pasitraukė 9-oji planetos raketė Roberto Bautista-Agutas.

Ispanas ilgiau nei keturias valandas trukusioje kovoje 7:6(3), 4:6, 0:6, 7:5, 3:6 nusileido buvusiai trečiajai pasaulio raketei, o dabar 39-ąją vietą ATP reitinge užimančiam kroatui Marinui Čiličiui.

Net 24 ace'us ir 76 winnerius šiame mače atlikęs 31-erių kroatas aštuntfinalyje kausis su Stefanos Tsitsipu (ATP-6) arba Milošu Raoničiumi (ATP-35).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius