Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 03

R.Berankiui ir J.Donskojui Punos dvejetų turnyras baigėsi jau po pirmosios kovos

Indijos mieste Punoje prasidėjusiame „Maharashtra Open“ turnyre Ričadas Berankis poroje su Jevgenijumi Donskojumi pirmadienio popietę žaidė dvejetų susitikimą. Jame lietuvio ir ruso duetui pergalės iškovoti nepavyko – 3:6, 4:6 nusileista italų tandemui Paolo Lorenzi ir Stefano Travaglia.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nežymiais akistatos favoritais laikyti italai pergalę pasiekė abiejuose setuose po dusyk laimėję varžovų padavimų serijas.

Pirmajame sete R.Berankis ir J.Donskojus pralaimėjo pirmąsias dvi tokias serijas, tačiau intrigą išlaikė trečiajame geime sugebėję nubreakinti ir varžovus.

Penktajame geime lietuvis ir rusas net turėjo du break pointus, bet perlaužti seto eigą jiems nepavyko ir italai su persvara pasitiko antrąjį setą.

Jame scenarijus praktiškai pasikartojo – R.Berankis ir J.Donskojus vėl pralaimėjo pirmąsias dvi savų padavimų serijas, bet ketvirtajame geime „atsilošė“ ir išlaikė intrigą iki pat seto pabaigos.

Deja, nors 10-ajame geime, rezultatui esant 5:4, lietuvio ir ruso tandemas turėjo break pointą, juo pasinaudoti nepavyko ir P.Lorenzi bei S.Travaglia šventė pergalę.

Po pirmojo etapo iš turnyro pasitraukę tenisininkai pasidalins po 1440 JAV dolerių čekį, tačiau ATP dvejetų reitingo taškų negaus.

Primename, kad R.Berankis Indijoje dalyvaus ir vienetų turnyre, kurį pradės nuo antrojo etapo.

Antrasis pagal skirstymą turnyro žaidėjas, ATP reitinge užimantis 73-ąją vietą, susikaus su Kroatijos milžinu Ivo Karlovičiumi (ATP-121) arba vokiečiu Cedricu-Marceliu Stebe (ATP-149).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius