Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 25

Rafaelis Nadalis nepasigailėjo tautiečio ir pateko į „Australian Open“ aštuntfinalį

Pirmoji pasaulio raketė Rafaelis Nadalis (ATP-1) sužaidė kol kas solidžiausią mačą „Australian Open“ turnyre ir tiesiausiu keliu išsikovojo bilietą tarp 16 geriausių turnyro žaidėjų.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33-ejų tenisininkui prireikė vos 1 valandos ir 38 minučių, kad 6:1, 6:2, 6:4 sutriuškintų penkiais metais jaunesnį tautietį Pablo Carreno-Bustą (ATP-30).

Per pirmuosius du setus Rafa paduodamas pralaimėjo tik penkis taškus. Apskritai tenisininkas atliko 9 neatremiamus padavimus ir nė vienos dvigubos klaidos.

„Be jokių abejonių, tai pats geriausias mano mačas, – pasirodymu pasidžiaugė Nadalis. – Šiandien gerai pavyko paduoti, o taip smūgiai iš dešinės palei liniją. Tai vienas svarbiausių mano žaidimo ginklų.“

Dabar tarpusavio susitikimuose su P.Carreno-Busta jis pirmauja jau 5:0, o žaisdamas prieš savo tautiečius yra nepralaimėjęs net 18 mačų.

„Australian Open“ ketvirtąjį etapą grunto karalius pasiekė jau 13-ąjį kartą, o skaičiuojant visus „Didžiojo kirčio“ turnyrus – 48-ąjį. Pagal šį rodiklį R.Nadalis nusileidžia tik R.Federeriui (68) ir N.Džokovičiui (50).

Norėdamas išlikti pirmoje ATP reitingo vietoje ispanas privalo pasiekti bent turnyro pusfinalį. Tai padaryti bus labai sunku, kadangi jau aštuntfinalyje Rafos laukia Nickas Kyrgiosas (ATP-26) arba Karenas Chačanovas (ATP-17).

VIDEO: „Australian Open: Rafaelis Nadalis – Pablo Carreno-Busta. Dvikovos akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius