Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 18

Rio de Žaneiro ATP 500 serijos turnyras startavo įspūdingais maratonais

Pirmadienį Brazilijoje prasidėjo savaitę truksiantis ATP 500 serijos „Rio Open presented by Claro“ turnyras, kuriame jau pačią pirmą varžybų dieną buvo užfiksuota ne tik keletas sensacijų, bet ir vienų ilgiausių sezono mačų.
Thiago Seybothas Wildas
Thiago Seybothas Wildas / „Scanpix“ nuotr.

Didžiausia pirmosios dienos sensacija tapo beveik niekam nežinomas 16-metis Carlosas Alcarazas (ATP-406). Penktajame šimtuke šiuo metu esantis ispanas 7:6(2), 4:6, 7:6(2) palaužė septintąją turnyro raketę, savo tautietį Albertą Ramosą-Vinolas (ATP-41).

Įspūdingas dviejų ispanų trileris tęsėsi iki 3 valandos ryto vietos laiku – iš viso truko net 3 valandas ir 37 minutes.

Beje, jaunąjį talentą treniruoja ne kas kitas, o buvusi šalies teniso žvaigždė ir pirmoji raketė Juanas Carlosas Ferrero. Prieš metus C.Alcarazas pasauliui pranešė apie save įveikdamas Janniką Sinnerį ir tapdamas pirmuoju tenisininku, gimusiu 2003 metais, kuriam pavyko laimėti mačą.

16-mečiui tai apskritai buvo pirmoji akistata prieš oponentą iš pirmojo ATP šimtuko.

Tačiau tai nebuvo vienintelis dramatiškas mačas Rio de Žaneiro kortuose pirmadienį. Vietinė publika ėjo iš proto, kuomet jų talentas 19-metis Thiago Seybothas-Wildas (ATP-206) 5:7, 7:6(3), 7:5 palaužė metais jaunesnį ispaną Alejandro Davidovichių-Fokiną (ATP-90).

Praėjusiame sezone „ATP NextGen ATP Finals“ turnyre dalyvavęs ispanas šiame mače nė kartą pasitelkė padavimus iš apačios, užsitraukdamas publikos ir varžovo rūstybę.

Vienam iš trijų kortų šeimininkų „Rio Open presented by Claro“ turnyre tai buvo tik antroji pergalė ATP ture ir pirmoji ATP 500 serijos varžybose.

Įdomu tai, kad ši jaunuolių akistata truko dar ilgiau nei prieš tai minėtoji – tenisininkai korte praleido 3 valandas ir 51 minutes.

Pačią pirmą turnyro dieną išsigelbėjo ir trečią skirstymą turintis čilietis Christianas Garinas (ATP-25), po 3 valandų ir 7 minučių kovos 4:6, 7:5, 7:6(5) palaužęs slovaką Andrejų Martiną (ATP-94).

2 valandų ir 57 minučių drama vyko ir kitame korte, kur argentinietis Federico Coria (ATP-116) netikėtai 1:6, 7:6(1), 7:6(3) įveikė Corentiną Moutet (ATP-77).

VIDEO: Pirmoji „Rio Open presented by Claro“ diena buvo pažymėta įspūdingais trijų setų maratonais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius