Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 03

Ryškėjantis Ričardo Berankio tvarkaraštis – po „Australian Open“ kelsis į Indiją

Penktadienį oficialiai startavus 2020 metų teniso sezonui toliau ryškėja ir pirmosios Lietuvos teniso raketės tvarkaraščio kontūrai. Ričardas Berankis (ATP-65) vasario pradžioje dalyvaus ATP turo turnyre Puna mieste, Indijoje.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Arno Strumilos / 15min nuotr.

ATP 250 taškų vertės turnyro „Tata Open Maharashtra“ organizatoriai naujieną, kad vasario 3-9 dienomis vyksiančiose varžybose dalyvaus lietuvis, paskelbė savo feisbuke. Netrukus šia žinia pasidalino ir pats Ričardas.

Naujienoje pabrėžiama, kad 29-erių tenisininkas praėjusiais metais iškovojo tris skambias pergales – prieš Daniilą Medvedevą (ATP-4) Dubajuje, Davidą Goffiną (ATP-11) Dohoje ir Denisą Šapovalovą (ATP-15) Vimbldone.

„Ričardas Berankis turėjo daug žadančius 2019 metus, o dabar jis pasiruošęs atsivežti aukščiausios klasės žaidimą prieš elitinius žaidėjus į turnyrą Puna“, – pridedama pranešime.

Praėjusiame sezone „Tata Open Maharashtra“ turnyras vyko pirmąją sausio savaitę ir buvo vienas iš pasirengimo „Australian Open“ turnyrų. Visgi šiemet dėl naujosios ATP taurės šios varžybos buvo pastumtos mėnesiu į priekį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ričardas Berankis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ričardas Berankis

Kol kas oficialiame turnyro puslapyje galima surasti 19-os į Indiją tikrai atvyksiančių žaidėjų pavardes. Įdomu tai, kad iš jų šiuo metu už R.Berankį ATP reitinge aukščiau stovi vienintelis prancūzas Benoit Paire (ATP-24).

Puna mieste turėtų pasirodyti ir tokie tenisininkai kaip Phillipas Kohlschreiberis (ATP-79), praėjusių metų vicečempionas Ivo Karlovičius (ATP-95) bei čekas Jiri Vesely (ATP-105).

2020 metų sezoną R.Berankis kitą savaitę pradės ATP 250 taškų vertės turnyre Dohoje, o tuomet susitelks sausio 20-ą dieną prasidedančiam „Australian Open“.

Praėjusiame sezone lietuvis iškovojo keturis ATP „Challenger“ serijos trofėjus bei metus baigė su 43 pergalėmis ir 22 pralaimėjimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius