Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 03

Serena Williams yra pasiruošusi siekti savo penktojo olimpinio aukso medalio

Geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams pirmą savo mačą olimpiniame teniso turnyre sužaidė prieš 16 metų. 2000-aisiais Sidnėjuje amerikietė iškovojo pirmąjį savo aukso medalį, nes padėjo savo seseriai Venus Williams triumfuoti dvejetų varžybose. Šį kartą pirmoji pasaulio raketė yra jau patyrusi žaidėja, kuri savo karjeroje laimėjo 22 „Didžiojo kirčio“ titulus, todėl Brazilijoje ji bus aiški favoritė laimėti auksą.
Serena Williams ir Venus Williams
Serena Williams ir Venus Williams / „Scanpix“ nuotr.

„Mes su Venus labai džiaugiamės, kad dar sykį galėsime žaisti olimpiadoje, – teigė S.Williams. – Šiais metais norėčiau sudalyvauti ir atidarymo ceremonijoje. Tai bus įsimintinas turnyras, todėl nekantrauju pradėti varžybas.“

Trys Iš keturių aukso medalių, kuriuos savo karjeroje yra laimėjusi S.Williams buvo iškovoti dvejetų turnyruose. Sėkmingiausią savo pasirodymą amerikietė surengė 2012-aisiais Londone. Prieš ketverius metus vykusiose olimpinėse žaidynėse tenisininkė laimėjo aukso medalius vienetų ir dvejetų varžybose.

„Olimpiada yra ypatinga. Jausmas yra visai kitoks, kai žinai, kad esi olimpinė sportininkė. Tai viena įsimintiniausių patirčių mano gyvenime, – atskleidė amerikietė. – Esu laimėjusi auksą ne kartą, bet kiekvienas triumfas kažkuo ypatingas.

Jeigu man reikėtų pasilikti tik vieną savo karjeros trofėjų, tai greičiausiai stverčiau savo olimpinį aukso medalį. Žinoma, dabar buvau labiau susikoncentravusi ties „Didžiojo kirčio“ turnyrais, nes norėjau iškovoti savo 22 titulą.

Šį užburtą skaičių man pavyko pasiekti, todėl dabar jaučiuosi gerai. Manau, kad Rio de Žaneire turėtų būti smagu.“

Tai bus ketvirtosios S.Williams olimpinės žaidynės. Amerikietė dalyvaus vienetų ir moterų dvejetų varžybose, kuriose ji ir vėl suvienys jėgas su savo seserimi V.Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius