Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 16

Sinsinatyje – pergalingas Juano Martino del Potro sugrįžimas

Geriausias Argentinos tenisininkas Juanas Martinas del Potro į „Western & Southern Open“ turnyrą sugrįžo įstabia pergale. 30-oji pasaulio raketė naktį iš antradienio į trečiadienį 3:6, 7:6 (7:1), 6:0 nugalėjo dešimtą pagal skirstymą Sinsinatyje Tomašą Berdychą.
Juanas Martinas del Potro
Juanas Martinas del Potro / „Scanpix“ nuotr.

„Antrame sete ir mačo pabaigoje pademonstravau geriausią savo tenisą, – po pergalės kalbėjo J.M. del Potro. – Užtikrintai žaidžiau iš dešinės, gerai padaviau ir pasinaudojau progomis laimėti. Manau, kad jis po pralaimėto antro seto palūžo.“

Į „Western & Southern Open“ turnyrą Argentinos atstovas atvyko pirmą kartą po ketverių metų pertraukos. Paskutinį kartą, kai žaidė Sinsinatyje, 30-oji pasaulio raketė čia pasiekė pusfinalį.

Į antrąjį etapą patekęs J.M. del Potro pelnė 45 ATP reitingo taškų ir 32 tūkst. JAV dolerių. Kitame rate argentinietis kausis su kvalifikaciją įveikusiu JAV tenisininku Mitchelliu Kruegeriu.

Pergale Sinsinatyje startavo ir australas Nickas Kyrgiosas, kuris 6:2, 6:3 įveikė kelio skausmus jautusį belgą Davidą Goffiną.

Į trečią etapą šiąnakt žengė geriausias Austrijos tenisininkas Dominicas Thiemas, 6:3, 6:2 lengvai nugalėjęs italą Fabio Fogninį.

VIDEO: Tuesday Highlights: Karlovic Upsets 8th-Seed Tsonga Cincinnati 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius