2019 10 30

Staigmena Paryžiuje – nutrūko D.Medvedevo nepralaimėtų mačų serijos

„Rolex Paris Masters“ turnyro kortų šeimininkas Jeremy Chardy (ATP-65) pirmadienio vakarą pasiekė vieną skambiausių karjeros pergalių, kuomet 4:6, 6:2, 6:4 parbloškė ketvirtąją pasaulio raketę Daniilą Medvedevą.
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pirmajame sete nė vieno break point'o savo varžovui nepadovanojęs D.Medvedevas laimėjo tipinį setą, tačiau mačo kontrolę kiek netikėtai tenisininkas prarado antrajame sete, kurį pralaimėjo triuškinamai (2:6).

Lemiamoje partijoje būtent rusas dominavo ir susikūrė net aštuonias progas išsiveržti į priekį, tačiau kritiniais momentais žibėjo Jeremy Chardy.

Septintajame geime pastarasis susitvarkė su įtampa ir ne pagal scenarijų pasiuntė varžovą į nokdauną. Rusas dar turėjo break point'ą dešimtajame geime, tačiau pergale galiausiai džiaugėsi žemiau reitinguotas varžovas.

„Tai labai graži pergalė. Kuomet sužaidi tokį mačą Prancūzijoje, centriniame korte, ir jį laimi, tai yra nuostabus jausmas. Visos pastangos, kurias atiduodu kiekvieną mielą dieną, galiausiai atsiperka tokiomis akimirkomis“, – po mačo kalbėjo Chardy.

Patyrus nesėkmę nutrūko dvi D.Medvedevo pergalių serijos: po pralaimėto „US Open“ finalo Rafaeliui Nadaliui tenisininkas buvo laimėjęs devynis mačus iš eilės (titulai Sankt Peterburge, Šanchajuje), o „Masters“ lygyje – 11 dvikovų iš eilės (titulai Sinsinatyje, Šanchajuje).

J.Chardy nutraukė 10 pralaimėtų susitikimų pirmojo dešimtuko tenisininkams seriją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jeremy Chardy
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jeremy Chardy

Kitame susitikime dėl vietos Londone kovojantis Alexanderis Zverevas (ATP-6) 6:1, 6:3 sutriuškino Fernandą Verdasco (ATP-49).

VIDEO: Antrosios „Masters“ turnyro Paryžiuje dienos apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius