Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 26

Stefanos Tsitsipas Dubajuje sėkmingai tęsia nepralaimėtų mačų seriją

Šeštajai pasaulio raketei Stefanos Tsitsipui naujajame 2020 metų sezone prireikė laiko įsivažiuoti, tačiau iškovojęs titulą Marselyje graikas nemažina apsukų ir „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyre Dubajuje.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“/AP nuotr.

Antrą mačą per dvi dienas sužaidęs 21-erių graikas aštuntfinalyje 7:6(1), 6:4 susitvarkė su metais vyresniu Kazachstano tenisininku Alexanderiu Bubliku (ATP-47).

Kaip ir antradienio akistatoje prieš ispaną Pablo Carreno-Bustą (ATP-27), taip ir šįsyk S.Tsitsipui prireikė laiko įsivažiuoti. Iki pirmojo seto pratęsimo jaunuolis neturėjo daug šansų pabėgti į priekį, tačiau lemiamomis akimirkomis laimėjo tris taškus paduodant oponentui ir dominavimo tiebreak'e.

Antrojo seto aštuntajame geime atsiliekant 3:4 graikas išsaugojo net keturis break point'us, o tuomet pagaliau laimėjo varžovo padavimus ir iškovojo jau šeštąją pergalę iš eilės.

Prieš prasidedant ATP turnyrui Marselyje S.Tsitsipas šiemet buvo laimėjęs tik 3 susitikimus iš 7.

Graikijos teniso talentas Dubajuje sieks pakartoti praėjusių metų sėkmę, kuomet tik turnyro finale jį sustabdė Rogeris Federeris. Šiemet šveicaro Dubajuje nėra, tačiau jo vietoje – pirmoji planetos raketė Novakas Džokovičius.

„Dubai Duty Free Tennis Championships“ ketvirtfinalį užtikrintai pasiekė abu rusai: Andrejus Rublevas (ATP-14) 7:6(3), 6:0 parklupdė serbą Filipą Krajinovičių (ATP-33), o Karenas Chačanovas (ATP-17) 6:3, 6:4 įveikė austrą Dennisą Novaką (ATP-96).

VIDEO: „Dubai Duty Free Tennis Championships“ aštuntfinalių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius