-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 08 27

Su R.Berankiu vargęs N.Džokovičius sutaršė jau antrą varžovą iš eilės

Ričardo Berankio surengtą patikrinimą atlaikęs Novakas Džokovičius su kitais tenisininkais „Western & Southern Open“ turnyre tvarkosi lengviau. Pirmoji pasaulio raketė trečiadienio vakarą ketvirtfinalyje įtikinamai 6:3, 6:1 sutriuškino Janą-Lennardą Struffą, kuris ATP reitinge rikiuojasi 34-as.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Serbo ir vokiečio akistata Niujorke užtruko viso labo 62 minutes.

Tai jau aštuntas kartas, kai N.Džokovičius dalyvaus šio turnyro pusfinalyje. Pagal šį pasiekimą serbas pavijo Rogerį Federerį, Stefaną Edbergą, Jimmy Connorsą ir Bilą Talbertą.

Be to, laimėjęs „Western & Southern Open“ turnyrą, Serbijos tenisininkas iškovotų jau 35-ąjį „Masters“ serijos turnyro trofėjų ir pagal šį rodiklį pasivytų rekordininką Rafaelį Nadalį.

„Buvo puiku. Pradėjau kiek sunkiau, bet nuo tada, kai laimėjau varžovo padavimus pirmojo seto pradžioje, atgal nebesižvalgiau. Žaidžiau labai agresyviai ir kai tik turėjau šansą atakavau“, – po pergalės kalbėjo N.Džokovičius.

Pusfinalyje jo laukia ispano Roberto Bautistos-Aguto (ATP-12) iššūkis. Šis susitikimas turėjo vykti dar šįvakar, bet dėl JAV sporte nuvilnijusio boikoto „Western & Southern Open“ turnyras buvo trumpam sustabdytas. Planuojama, kad N.Džokovičius pusfinalį žais penktadienio vakarą.

Primename, kad pirmajame turnyro mače N.Džokovičius nelengvai po 1 valandos ir 41 minutės kovos 7:6(2), 6:4 įveikė lietuvį Ričardą Berankį (ATP-72), o antrajame mače jau kur kas užtikrinčiau sudorojo amerikietį Tennysą Sandgreną (ATP-55) – 6:2, 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius