Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 08

Ričardas Berankis nusileido Jerzy Janowicziui, o Lenkijos komanda pranoko lietuvius

Tris dienas iš eilės žaidusiam Ričardui Berankiui paskutiniame mače jėgų nebeužteko. Lietuvis neatsilaikė prieš galingai žaidusį geriausią Lenkijos tenisininką Jerzy Janowiczių 3:6, 4:6, 2:6. Lietuvio pralaimėjimas nulėmė ir visų varžybų baigtį, Lenkijos komanda nugalėjo lietuvius.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Adamo Nurkiewicziaus nuotr.

Jerzy Janowizcius ilgai nelaukęs nuo pat mačo pradžios ėmė atakuoti Ričardą Berankį, kuriam beliko tik gintis. Galingu padavimu pasižymintis Lenkijos tenisininkas puikiai atlikdavo tiek pirmus, tiek antrus padavimus beveik nepalikdamas šansų R.Berankiui. 51-a pasaulio raketė greitai išsiveržė į priekį 3:0. Lietuviui pavyko skirtumą sušvelninti, tačiau setą pralaimėjo 3:6.

Antrame sete R.Berankis ir toliau nerado savo žaidimo. Savo smūgius riksmu palydėdavęs J.Janowiczius tęsė sėkmingą žaidimą tiek prie tinklo, tiek prie galinės linijos. Nors R.Berankis bandė neleisti varžovui atitrūkti, tačiau nesėkmingai, setas pralaimėtas 4:6.

Paskutiniame sete J.Janowicziui beliko sutvarkyti formalumus. Ketvirtame geime jis atliko tris neatremiamus padavimus iš eilės, išlygino rezultatą ir nebeleido R.Berankiui laimėti nė vieno geimo. Kad Lenkijos tenisininkui šiandien puikiai sekėsi padavimai, įrodo ir tai, kad mačo baigtį nulėmusį tašką jis pelnė neatremiamu padavimu.

Būtent ši pergalė nulėmė ir visos Lenkijos rinktinės pergalę prieš Lietuvą. J.Janowiczius lenkams iškovojo reikalingą trečią pergalę turnyre. Lenkija liepos mėnesį susitiks su Ukrainos tenisininkais. Jei lenkai laimės, lietuviai dėl išlikimo pirmojoje grupėje žais su ukrainiečiais. Ukrainai nugalėjus Lenkiją, lietuviams tektų susitikti su Slovėnijos ir Izraelio poros nugalėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius