Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Tomašas Berdychas savo naujuoju treneriu paskyrė buvusį Vimbldono čempioną

Aštuntoji pasaulio raketė Tomašas Berdychas baigė naujo trenerio paieškas. Naujuoju čeko strategu taps Goranas Ivanisevičius. Jis pakeis gegužės mėnesį iš pareigų atleistą Danielį Vallverdu. Tenisininkas praleido olimpines žaidynes dėl Zikos viruso, o praėjusią savaitę nežaidė jokiame turnyre.
Tomašą Berdychą įveikęs Novakas Džokovičius – „Rogers Cup“ pusfinalyje
Tomašą Berdychą įveikęs Novakas Džokovičius – „Rogers Cup“ pusfinalyje / „Scanpix“ nuotr.

„Noriu dar labiau patobulėti, todėl manau, kad G.Ivanisevičius man padės tai padaryti geriausiai, – teigė T.Berdychas. – Jis yra labai energingas vyrukas. Džiaugiuosi šiuo savo komandos papildymu, nes jis daugelį metų rungtyniavo pats ir jau spėjo įgauti ir trenerio patirties.“

Čekijos atstovas pastaruosius du mėnesius dirbo su Luka Kutanjacu, bet 44-erių Vimbldono čempionas taps pagrindiniu T.Berdycho treneriu. G.Ivanisevičius savo vienintelį „Didžiojo kirčio“ trofėjų iškovojo 2001-aisiais, o profesionalo karjerą baigė 2004 metais.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Goranas Ivaniševičius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Goranas Ivaniševičius

G.Ivanisevičius liepos mėnesį nutraukė savo bendradarbiavimą su 14 pasaulio rakete Marinu Čiličiumi. Kroatas padėjo savo tautiečiui 2014-aisiais iškovoti „US Open“ titulą.

Paskutinį kartą kroatų duetas dirbo Vimbldone, kur M.Čiličius iššvaistė savo turėtą dviejų setų persvarą ir pralaimėjo Rogeriui Federeriui.

T.Berdychas niekada savo karjeroje neiškovojo „Didžiojo kirčio“ trofėjaus, o savo kolekcijoje turi 12 ATP varžybų titulų. Šį sezoną čekas dar nebuvo jokio turnyro finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius