Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 13

Trauma jaukia pirmosios Australijos raketės planus dalyvauti „Australian Open“

Vienas iš daugiausiai žadančių Australijos teniso šviesulių Alexas De Minauras (ATP-21) šiuo metu yra sutrikęs. Neplanuotas pilvo raumenų patempimas tenisininkui gali kainuoti labai skaudžiai – jaunuolis gali praleisti jau kitą pirmadienį prasidedantį „Australian Open“.
Alexas De Minauras
Alexas De Minauras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pirmieji ženklai – negatyvūs. Tenisininkas jau pasitraukė iš šią savaitę vyksiančio „Adelaide International“ turnyro, kuriame Alexas turėjo būti pirmoji raketė.

„Dabar gyvename dieną iš dienos. Situacija tikrai nėra ideali. Tenka koncentruotis į trumpalaikius rezultatus – kiekvieną dieną su specialiu gydymu jaustis vis geriau.

Žinoma, nuotaikos niūrios. Tačiau tai yra mūsų darbo dalis, kartais taip nutinka. Turiu daryti viską, kad kūnas tinkamai pasiruoštų ir galėčiau žaisti Melburne“, – žurnalistams Adelaidėje pasakojo tenisininkas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexas De Minauras ir Rafaelis Nadalis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexas De Minauras ir Rafaelis Nadalis

Įspūdingu vikrumu ir greičio savybėmis pasižymintis 20-metis traumą patyrė ATP taurėje, kurioje sužaidė penkis mačus. Tris pergales iškovojęs tenisininkas buvo labai arti didžiausio karjeros triumfo prieš pirmą planetos raketę Rafaelį Nadalį, tačiau galiausiai turėjo pripažinti varžovo pranašumą 6:4, 5:7, 1:6.

„Man dažnai sakydavo, kad neturiu ginklų įveikti elitinius žaidėjus. Manau įrodžiau, kad taip nėra. Tiesiog reikia nuolatos dirbti tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Su tokiu nusiteikimu tikiu, kad ateityje įveiksiu visus barjerus.“

Kadangi „Australian Open“ turnyre nedalyvaus Kei Nishikoris (ATP-17), jaunasis australas pirmenybėse bus skirstytas 20-uoju numeriu. Tai reiškia, kad burtai tenisininką su pirmojo dešimtuko žaidėju gali suvesti jau trečiajame etape.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius