Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 01

„US Open“: A.Zverevas pagerino asmeninį pasiekimą, iškrito N.Kyrgiosas

Vokietijos teniso superžvaigždei Alexanderiui Zverevui (ATP-6) pagaliau neprireikė penkių setų pergalei pasiekti, o 6:7(4), 7:6(4), 6:3, 7:6(3) įveikęs Aljaz Bedenę (ATP-80) tenisininkas pirmą kartą prasibrovė į antrą „US Open“ savaitę.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

11 ATP titulų savo sąskaitoje turintis vokietis anksčiau buvo „tarkuojamas“ už nepastovumą „Didžiojo kirčio“ turnyruose, tačiau 2019 metų sezone viskas apsivertė aukštyn kojomis.

22-ejų Saša pradėjo strigti ATP turnyruose, tačiau aštuntfinalį „Didžiojo kirčio“ varžybose pasiekė trečiame turnyre iš keturių.

„Roland Garros“ jis krito ketvirtfinalyje, o „Australian Open“ aštuntfinalyje. Tik Vimbldone jis pralaimėjo jau patį pirmąjį mačą.

„Tikrai neketinu sustoti, noriu judėti į priekį ir gerinti savo žaidimą. Tikrai nebus lengviau, varžovai vis stiprėja, o kaip bus matysime. Aš laimingas“, – teigė Zverevas.

Toliau talentingojo vokiečio laukia Argentinos mažylis Diego Schwartzmanas (ATP-21). Trečiame etape jis nesunkiai įveikė Tennysą Sandgreną, o šiame turnyre yra vis dar nepralaimėjęs nė vieno seto.

VIDEO: „US Open“: Alexanderis Zverevas prieš Aljaz Bedene

Pasakišką žygį šių metų „US Open“ turnyre tęsia Andrejus Rublevas (ATP-43).

Rusas pirmajame etape išmetė Stefanos Tsitsipą, o dabar atkakliame mače 7:6(5), 7:6(5), 6:3 įveikė Nicką Kyrgiosą (ATP-30).

Beje, rusas prieš du metus būdamas vos 19 pasiekė ketvirtfinalį Niujorke ir tapo jauniausiu tenisininku nuo Andy Roddicko (2001 metai), kuriam pavyko tai padaryti.

VIDEO: „US Open“: Andrejus Rublevas prieš Nicką Kyrgiosą

Šeštosios „US Open“ dienos pažiba tapo Gaelio Monfilso (ATP-13) pergalė 6:7(5), 7:6(4), 6:4, 6:7(6), 6:3 prieš Denisą Šapovalovą (ATP-33).

Dvikova truko 3 valandas ir 35 minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius