Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 31

„US Open“ skandalas: Niujorko publikai – vidurinis D.Medvedevo pirštas

Po pergalingo susitikimo rusas Daniilas Medvedevas (ATP-5) teigė, jog laimėjo dėl susirinkusios publikos. Tačiau išgirdus aistruolių reakciją į tokius tenisininko žodžius – švilpimą, tapo aišku, kad daugelis norėjo ruso pralaimėjimo.
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „US Open“

Aistruolių pykčiai su talentinguoju rusu prasidėjo dar pirmajame sete, kuomet tenisininkas agresyviai išplėšė rankšluostį iš vieno iš personalo darbuotojų.

Už nesportišką elgesį bokštelio arbitras Damienas Dumusois rusą įspėjo, tačiau pastarasis su nuobauda nesutiko – sviedė raketę į korto vidurį, o teisėjui pasakė, kad jis nevertas sėdėti arbitro kėdėje.

Tačiau atmosfera ypatingai įkaito, kuomet D.Medvedevas nusprendė parodyti labai nepadorų gestą susirinkusiems žiūrovams – eidamas link kėdutės jis „slaptai“ parodė vidurinį pirštą.

Iš pradžių daugelis aistruolių į tai nesureagavo, tačiau vėliau stadione esančiame ekrane šis ruso gestas buvo parodytas, o nuo tos akimirkos publika tiesiog pašėlo – nepataikytas ruso kamuoliukas ar dviguba klaida buvo pasitinkama didelėmis ovacijomis.

Įdomu tai, kad mačo arbitras tenisininko negalėjo nubausti – pagal taisykles, bokštelio teisėjas incidentus turi pamatyti pats.

„Negaliu nubausti tavęs už tai, ką pamačiau per ekraną. Turiu pamatyti tai pats“, – rusui teigė Damienas Dumusoir.

D.Medvedevas susitikimą laimėjo 7:6(1), 4:6, 7:6(7), 6:4, o po dvikovos nusprendė dar labiau paerzinti aistruolius.

„Noriu jums padėkoti, nes būtent dėl jūsų suteiktos energijos šiandien laimėjau. Jei ne jūs, greičiausiai būčiau pralaimėjęs, kadangi vakar mane kamavo mėšlungis ir nuolatos jaučiuosi labai pavargęs!“, – sarkastiškai po mačo publikai kalbėjo Medvedevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius