-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 20

M.Kalnietis prisistatė prancūzams: apie T.Parkerio prašymą, pirmą įspūdį ir rūbinę

Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis jau lieja prakaitą Vilerbane. Pasiruošimą sezonui su ASVEL pradėjęs 31-erių įžaidėjas ruošiasi pateisinti su juo siejamus didelius lūkesčius. Jis nenori nuvilti ir NBA žvaigždės Tony Parkerio.
Benas Matkevičius ir Mantas Kalnietis
Benas Matkevičius ir Mantas Kalnietis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Sunku susidaryti nuomonę čia praleidus tiek mažai laiko, bet matau, kad visa organizacija labai stengiasi, jog čia būtų geriausia vieta žaisti krepšinį, – oficialiai ASVEL klubo svetainei sakė M.Kalnietis. – Turime daug žmonių, kurie mums padeda, o tai labai praverčia atvykus į naują šalį.

Jei atvirai, daug nežinau apie Prancūzijos čempionatą, tačiau ASVEL yra žinomas vardas visoje Europoje.“

Prieš tai Lietuvoje, Rusijoje ir Italijoje rungtyniavęs atakų organizatorius Prancūzijoje turės specialią užduotį.

Dar derybų su ASVEL metu bendraudamas su klubo savininku Tony Parkeriu Mantas sužinojo, ko keturiskart NBA čempionas iš jo lauks labiausiai.

„Žinau, kad klubas į mane deda didžiulius lūkesčius. Dar prieš sudarydamas kontraktą daug kartų kalbėjausi su Tony Parkeriu. Jis minėjo, kad į ASVEL žaidimą turiu įnešti patirties ir padėčiau jauniems vyrukams pakilti į kitą lygį“, – teigė M.Kalnietis.

Lietuvos krepšininkai aukščiausioje Prancūzijos lygoje – tikra retenybė. Nors prancūzai ir visa Europa žino Lietuvos krepšinio pasiekimus ir geriausius mūsų žaidėjus, ASVEL klubas paprašė prisistatyti Manto komandos aistruoliams.

„Pirmiausia, esu žaidėjas, kuris bando daryti viską, kad mano komandos draugai būtų laimingi. Jeigu man pavyksta juos padaryti geresniais, aš esu laimingas, – kalbėjo M.Kalnietis. – O rūbinėje dabar esu ramesnis, nes dar reikia susipažinti su visais komandos draugais. Bet galite būti tikri, kad su laiku aš kalbėsiu daug...“

Paprašytas perduoti ASVEL sirgaliams žinutę, M.Kalnietis sakė: „Aš ne iš tų, kurie mėtosi pažadais sezonui dar neprasidėjus. Bet fanams galiu perduoti, jog kiekvienerios rungtynės yra labai svarbios ir mums jų reikės visada. Stengsiuosi jiems palikti gerą įspūdį ir įrodyti, jog esu iš tų, kurie dėl jų atiduoda visas jėgas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius