Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 17

Virginijus Šeškus: „K.Natiažkai teks susiimti, kai į komandą atėjo K.Lavrinovičius“

Nors Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa jau buvo užsitikrinusi Europos lygos E grupės nugalėtojų vardą, tačiau grupės varžybas baigė pergale 98:88 prieš Jeruzalės „Hapoel“. Po mačo komandos treneris Virginijus Šeškus pripažino, kad nusiteikti rimtoms rungtynėms nebuvo lengva, tačiau džiaugėsi galimybe leisti rungtyniauti visiems registruotiems žaidėjams.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

– Rungtynės nebuvo sunkios, ar nebuvo sunku nuteikti žaidėjus rimtai kovai?

Mooserio minutės turbūt labai nenukentės, o Kirilas tikrai turėtų susiimti, nes į komandą ateina kur kas pajėgesnis žaidėjas.

– Pradžioje mums atrodė, kad varžovai yra atsipalaidavę, tačiau einant į aikštę prašiau, kad vyrai neatsipalaiduotų ir žaistų savo žaidimą. Sunku taikyti tokią rotaciją, buvo duobelių, bet kai žaidė mažai nerungtyniaujantys krepšininkai, tai normalu. K.Natiažka buvo ilgai nežaidęs, Edvinas pirmuosius taškus įmetė. Ž.Janavičius naujas žmogus irgi ilgokai nežaidęs dėl traumos, jam reikia pagauti ritmą, įsižaisti. 

Malonu, kad laimėjome rungtynes, nors jos ir nieko nereiškė. Dar geriau, kad visi 12 žaidėjų buvo aikštelėje, dešimt įmetė taškus, laiką paskirstėme, nebuvo žaidusių virš 30 minučių.

– M.Gecevičius metė net dešimt tritaškių. Toks buvo planas mesti kuo daugiau?

– Jei žmogus laisvas, jis turi mesti. Galbūt su kokiu metimu kitu jis ir paskubėjo, tačiau laisvas snaiperis turi mesti. Mes derinius juk darome tokius, kad žmonės išmestų laisvi. Pažiūrėkite kokioje „Barcelona“ komandoje Navarro juk mestų tokiose situacijose.

– Komandą papildžius Kšištofui Lavrinovičiui žaidimas turėtų kažkaip keistis?

Dar geriau, kad visi 12 žaidėjų buvo aikštelėje, dešimt įmetė taškus, laiką paskirstėme, nebuvo žaidusių virš 30 minučių.

– Taip, žaidimas truputį keisis, ypač gynyboje, jam bus sunku spėti su mūsų gynyba. Turėsime dvi savaites ir treniruosimės, aikštėje turbūt bus po du „didelius“ žmones, nereikės tiek rizikuoti, dažnai keistis ginamaisiais. Kai varžovai akcentuoja žaidimą per aukštaūgius mums paprastai tampa sunkiau.

– Mike'as Mooseris ir K.Natiažka turbūt turėtų pradėti nerimauti dėl savo laiko aikštėje?

– Mooserio minutės turbūt labai nenukentės, o Kirilas tikrai turėtų susiimti, nes į komandą ateina kur kas pajėgesnis žaidėjas. Jeigu atvirai, žaidė jis po traumos ir su trauma, su nuskausminamaisiais, tarėmės, kad turėtų žaisti ilgiau, tačiau žaidimas jam nesisekė. 

Mums trūko tokio žaidėjo kaip Kšištofas, nes dabar G.Orelikas galės žaisti „trečiuoju numeriu“. Travisas Leslie gavo traumą ir nežinau, kiek laiko užtruks atsigavimas. Mindaugas Lukauskis neturėtų žaisti taip ilgai, kaip šiandien, tad, atėjus Kšištofui, Gediminas galės rungtyniauti lengvojo puolėjo pozicijoje. Šiandien to mums trūko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius