Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 14

Aiškėja kita negražiai su „Barcelona“ išsiskyrusio M.Delaney karjeros stotelė

Su „Barcelona“ klubu išsiskyręs Malcolmas Delaney greičiausiai apsivilks Milano „Olimpia“ klubo aprangą.
Malcolm Delaney
Malcolmas Delaney / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Eurohoops“ žurnalistas Nikos Varlas praneša, kad amerikietis anksčiau ar vėliau sudarys ilgalaikį kontraktą su „dizainerių“ komanda ir taps jos lyderiu.

Apie nutraukiamą bendradarbiavimą su žaidėju „Barca“ pranešė šiandien, paskelbusi, kad su 31-erių gynėju išsiskiriama abipusiu sutarimu.

Manoma, kad katalonų klubas M.Delaney paslaugų atsisakė dėl šio savavališko išvykimo į JAV įkaitus koronaviruso situacijai. Teigiama, kad amerikietis paliko Barseloną negavęs klubo leidimo.

Pats M.Delaney socialiniuose tinkluose išdėstė savo poziciją šiuo klausimu.

„Džiaugiuosi gauta galimybe, o labiausiai mane skaudina tai, kad jau buvau sukūręs ryšį su sirgaliais. Aiškiai rodžiau, kad noriu šioje komandoje užbaigti karjerą. Tačiau dalykai ne visada susiklosto taip, kaip nori, kad susiklostytų.

Namo išvažiavau po to, kai JAV įspėjo visus, kad tai paskutinė proga grįžti į gimtinę. Nevažiavau atostogauti, priešingai nei skelbė Barselonos žiniasklaida. Jie rašė, kad buvau Meksikoje su draugais rodydami senas nuotraukas, bet aš nebuvau palikęs namų nuo tada, kai grįžau“, – aiškino M.Delaney.

Amerikietis, komandą papildęs tik sezono pradžioje po to, kai traumas gavo abu „Barca“ įžaidėjai Thomasas Heurtelis ir Kevinas Pangosas, apgailestavo ir dėl Katalonijoje jam nesuteikto didesnio šanso.

„Kalbant apie mano „savanaudiškumą“... Aš priėmiau pasiūlymą už mažesnę sumą nei norėjau ir gaudamas menkesnį vaidmenį, negu tikėjausi. Vertinau tą vaidmenį, nors gavau mažiausiai minučių ir metimų savo karjeroje.

Dariau tai, ką turėjau daryti, nors jaučiau, kad galėjau būti vienas komandos vedlių. Vis dėlto nieko neforsavau ir nemėčiau daugiau metimų, nors jaučiau, kad turėčiau būti starto penkete, ypač kai iškrito Heurtelis ir Pangosas, o aš likau vieninteliu įžaidėju.

Net ir esant tokiai situacijai, aš nebuvau starto penkete, bet šiai komandai atidaviau viską“, – nuoskaudą liejo M.Delaney.

Amerikietis Eurolygos rungtynėse vidutiniškai ant parketo praleido po 22,5 minutės, rinko po 10,2 taško ir atliko po 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pagal praleistą laiką aikštėje jis buvo trečias, nusileisdamas tik Nikolai Mirotičiui ir Cory Higginsui. Tie patys du žaidėjai jį lenkė ir pagal išmetamus metimus, kurių M.Delaney per susitikimą paleisdavo po 7,3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius