Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 03

Aliarmas Graikijoje: Kęstutis Kemzūra gali netekti darbo

Graikijos žiniasklaida praneša, kad Kęstučio Kemzūros karjera Pirėjo „Olympiakos“ vyr. trenerio poste gali greitai baigtis. Anot „Gazzetta“ žurnalisto Kosto Melayesso, 49-erių specialisto likimas paaiškės per kelias artimiausias dienas.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Kaip rašo K.Melayessas, „Olympiakos“ vadovų netenkina K.Kemzūros darbas.

Ketvirtadienį lietuvio treniruojama Pirėjo ekipa 87:96 nusileido Stambulo „Fenerbahče“ ir patyrė 5 pralaimėjimą per 6 pastarąsias Eurolygos rungtynes.

Kaip rašo „Gazzetta“, „Olympiakos“ savininkai Panagiotis ir Giorgas Angelopoulai po pralaimėjimo surengė vėlyvą susirinkimą. Per kelių valandų pokalbį graikai reiškė savo nuoskaudas dėl „Olympiakos“ žaidimo ir krepšininkų charakterio.

Kaip informuoja „Gazzetta“ šaltiniai, klubo vadovai buvo nusivylę, kad jau ilgą laiką „Olympiakos“ nerodo jokio progreso. Anot K.Melayesso, „Olympiakos“ vadovybė pirko du žaidėjus – Willie Reedą ir Taylorą Rochestie – būtent pagal lietuvio pageidavimus, bet jų pasirodymas neduoda komandai postūmio.

Kaip teigiama straipsnyje, „Olympiakos“ vadovų taip pat netenkina labai skirtingas žaidėjų nusiteikimas rungtynėms.

Kaip rašo K.Melayessas, Angelopoulai priims sprendimą dėl K.Kemzūros posto per keletą artimiausių dienų.

Perėmęs „Olympiakos“ vairą, K.Kemzūra su Pirėjo klubu pasiekė 6 pergales ir patyrė 10 pralaimėjimų. „Olympiakos“ iki penktadienio vakaro rungtynių su 6 pergalėmis ir 11 nesėkmių dalijasi 13–15 vietas.

Kiekvienos rungtynės K.Kemzūrai dabar gali būti kritinės. Sausio 10-ąją „Olympiakos“ žais Valensijoje, o sausio 14 ir 17 dienomis namuose priims Berlyno ALBA ir Miuncheno „Bayern“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius