-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 07

Ant bangos: šeštą kartą iš eilės laimėjusi „Olimpia“ – Eurolygos viršūnėje

Pralaimėjimą Eurolygos sezono starte patyrusi Milano „Olimpia“ (6-1) po to tapo sunkiai sustabdoma jėga. „Dizaineriai“ 7-ojo turo rungtynėse namie 81:74 (14:19, 26:15, 16:19, 25:21) nugalėjo Vitorijos „Baskonia“ (3-4) ir iškovojo jau šeštą pergalę iš eilės, atsidurdama turnyrinės lentelės viršūnėje – Milanas bent jau iki rytojaus atitrūko po 5 pergales turinčias, tačiau tik penktadienį žaisiančias Maskvos CSKA ir „Barcelona“.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Italijos komandai laimėti nesutrukdė net ir tai, kad kukliausias savo rungtynes šį sezoną sužaidė Artūras Gudaitis. Aukštaūgis ant parketo praleido 12,5 minutės ir per jas pelnė 2 taškus (1/2 dvit.), atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, blokavo varžovo metimą, dusyk prasižengė ir sykį pats išprovokavo pražangą. Lietuvis surinko 6 naudingumo balus.

Kaip ir prieš savaitę, kai Milanas parbloškė „Barcą“, „dizaineriai“ lemiamą atkarpą sužaidė ketvirtojo kėlinio pradžioje.

Baskai sužaidus beveik minutę lemiamame ketvirtyje atsiliko tik 55:56, tačiau Amedeo Della Valle metimų pakylėti šeimininkai spurtavo net 17:0 ir sužlugdė bet kokias Vitorijos krepšininkų viltis parsivežti pergalę.

„Olimpia“: Amedeo Della Valle 15 (7/7 baud.), Sergio Rodriguezas 13, Vladimiras Micovas ir Michaelas Rollas po 12, Shelvinas Mackas 10.

„Baskonia“: Nikas Stauskas 15 (3/5 trit.), Pierria Henry (5 rez. perd.) ir Youssoupha Fallas (6/7 dvit.) po 13, Tornikė Šengelija 12 (9 atk. kam., 5 kld.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius