Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 26

„Barcelona“ klubo prezidentas: „Su Šaro atvykimu mes žengiame į priekį“

Bendraujant su ispanų „Mundo Deportivo“ Barselonos klubo prezidentas Josepas Maria Bartomeu daugiausiai išsiplėtė apie moterų futbolo komandą, tačiau paklaustas apie krepšinį ir naująjį klubo vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių pastarajam negailėjo pagyrų, o taip pat gražiais žodžiais prisiminė ir strategą, kurį poste keičia lietuvis.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / fcbarcelona.cat nuotr.

Paklaustas apie griausmingus naujų sutarčių pasirašymus skirtingų sporto šakų klubuose J.M.Bartomeu patikino, kad tokių dar bus, tačiau iš karto išskyrė trenerių svarbą ir prisiminė buvusį katalonų krepšinio klubo strategą Svetislavą Pešičių.

Prezidento teigimu, patyręs serbas atgaivino krepšinį Katalonijoje.

„Noriu padėkoti Pešičiui, kuris įdėjo daug sunkaus darbo ir iškovojo dvi šalies taures. Jis ir vėl sužadino gyvybę „Palau Blaugrana“ arenoje. Turėjome nemažų problemų su aistruoliais, kurie laikėsi atokiau nuo komandos, tačiau Pešičius sugrąžino sirgalių ir klubo artumą“, – teigė Bartomeu.

fcbarcelona.cat nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Josepas Maria Bartomeu
fcbarcelona.cat nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Josepas Maria Bartomeu

O kokią įtaką „Barcelona“ ekipai turės naujasis strategas Šarūnas Jasikevičius? – paklausė žurnalistai.

„Su Šaro atvykimu mes žengiame žingsnį į priekį. Jis jau yra subrendęs treneris su dideliu žinių bagažu. Jau praėjusiais metais ambicijos buvo didžiulės, kadangi atvyko tokia NBA žvaigždė kaip Nikola Mirotičius, atsisakęs didesnių pinigų. Šiemet mes pasirašėmę Nicką Calathesą, turime Thomasą Heurtelį. Tai puikūs žaidėjai, o su Šaro prisijungimu prie komandos mes galime tikėtis dar daugiau.

Praėjusiame sezone nebegalėjome nuveikti kažko daugiau, nes viską sujaukė pasaulinė pandemija. Mes ėjome labai įdomia trajektorija. Tikrai būtume pasiekę Eurolygos finalo ketvertą, o ten jau negali žinoti“, – kalbėjo klubo prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius