Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 14

Eurolygoje – dar vienos atšauktos rungtynės ir 0:20 pralaimėjimo grėsmė

COVID-19 ir toliau stipriai koreguoja Eurolygos tvarkaraštį. Pranešama, jog atšauktas ir ketvirtadienį turėjęs vykti susitikimas tarp Vilerbano ASVEL ir Belgrado „Crvena zvezda“ klubų.
Vilerbano ASVEL
Vilerbano ASVEL / Euroleague.net nuotr.

Tai jau ketvirtas atšauktas mačas šią savaitę. Anksčiau buvo atšaukti abu Sankt Peterburgo „Zenit“ klubo mačai Ispanijoje (prieš „Valencia“ ir Vitorijos „Baskonia“) ir ASVEL susitikimas su Atėnų „Panathinaikos“.

Nors kol kas tai dar nepatvirtinta, manoma, jog „Crvena zvezda“ klubui bus įrašyta techninė pergalė 20:0, kaip jau buvo padaryta su abiem „Zenit“ rungtynėmis.

ASVEL rungtynių šią savaitę negali žaisti dėl koronaviruso protrūkio šioje komandoje – po to, kai užsikrėtė didžioji dalis krepšininkų, sveiki liko mažiau nei aštuoni žaidėjai.

Iš anksto pranešus apie atšauktas rungtynes, „Crvena zvezda“ net nevyks į Prancūziją, priešingai nei „Panathinaikos“ žaidėjai, kurie pirmadienį skrido iš Atėnų į Lioną su persėdimu Amsterdame ir antradienio vakarą jau buvo pasiruošę vykti iš viešbučio į areną, kai sužinojo, kad rungtynės neįvyks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius