Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 16

„Fenerbahče“ neigia pasirodžiusias kalbas apie Ž.Obradovičiaus atsistatydinimą

Stambulo „Fenerbahče“ komanda, kurią įprastai krepšinio aistruoliai yra pripratę matyti tarp lyderiaujančių Eurolygos ekipų, 2019-2020 metų sezono pradžioje išgyvena sunkų tarpsnį. Spaudoje netgi pasirodė pranešimai, kad dėl prastų rezultatų klubą palikti ketina vyriausiasis treneris Željko Obradovičius.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Visgi tokią informaciją iš karto suskubo neigti pats klubas. Eurolygos vicečempionų griežta pozicija šiuo klausimu pasidalino Sportando žurnalistas Emiliano Carchia.

Sezonui dar neprasidėjus krepšinio apžvalgininkai kalbėjo, kad tikriausiai tik trijų trenerių – Pablo Laso (Madrido „Real“), Šarūno Jasikevičiaus (Kauno „Žalgiris“) ir Željko Obradovičiaus kėdės savo klubuose yra nejudinamos, tačiau tragiškas „Fenerbahče“ startas (2 pergalės ir 6 pralaimėjimai) Eurolygoje pasėjo tam tikrų abejonių patyrusio serbo sugebėjimais.

Nors klubas apie pokyčius vyriausiojo trenerio poste neužsiminė, iš „Sportando“ žurnalisto pranešimo galima suprasti, kad apie atsistatydinimą svarstė pats 59-erių strategas.

„Socialinėje erdvėje pasirodžiusios naujienos, kad mūsų klubo vyriausiasis treneris atsistatydino, neatitinka realybės. Željko toliau tęs pradėtus darbus, o visa komanda stipriai jį palaiko“, – Sportando cituoja klubo pranešimą.

VIDEO: „Karštom pėdom“: pergalę atidavę „Žalgirio“ lyderiai ir K.Kemzūros laimėta partija prieš Šarą

Prie Turkijos krepšinio giganto vairo Ž.Obradovičius stojo 2013 metais. Serbas kartą triumfavo Eurolygoje (2017), keturis kartus laimėjo Turkijos čempionatą (2014, 2016-18), dukart šalies taurę (2016, 2019) ir tris kartus Prezidento taurę (2013, 2016-17).

Per vieną iš „Fenerbahče“ komandos rungtynių prieš Maskvos CSKA minutinių pertraukėlių, serbo kantrybė trūko galutinai – savo auklėtinius jis „apdovanojo“ keiksmų tirada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius