Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 19

Į Milaną išvykęs M.Schilleris prieš „Olimpia“ žada mojuoti serbų parodytais ginklais

Trys pralaimėjimai iš eilės. Puikiai Eurolygos sezoną pradėjęs Kauno „Žalgiris“ pastaruoju metu stipriai klimpsta ir leidžiasi turnyro lentelėje. Penktadienį Lietuvos čempionų laukia dar viena nelengva viešnagė Milane ir akistata su vietos „Olimpia“ klubu. Martinas Schilleris prieš išvyką į Italiją neslepia – norėtų sugrąžinti auklėtinius ant pergalingų bėgių.
Martinas Schilleris
Martinas Schilleris / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Su penkiomis pergalėmis ir keturiais pralaimėjimais „Žalgiris“ Eurolygoje rikiuojasi septintas.

Milano komandai sezono pradžia dar sudėtingesnė – per viso labo šešis sužaistus mačus iškovotos trys pergalės ir dvyliktoji vieta.

Ettore Messinos vyrai irgi pralaimėjo du pastaruosius susitikimus.

Italijos komandoje rezultatyviausiai ir naudingiausiai rungtyniauja įžaidėjas iš Ispanijos Sergio Rodriguezas. Jis pelno po 14 taškų, atlieka 4,5 rezultatyvaus perdavimo, sukaupia 15,5 naudingumo balo.

Šiuolaikinėje Eurolygoje šių klubų tarpusavio akistatų rezultatas 8:4 Milano ekipos naudai.

Abi komandos neseniai buvo susitikę ir priešsezoniniame Eurolygos turnyre Kaune ir tuomet „dizaineriai“ kauniečiams stipriai įkrėtė į kailį 88:70.

„Žaisime prieš labai talentingą komandą, kuri turi puikiai išreikštų metikų beveik visose penkiose pozicijose, priklausomai nuo to, kas jas užima. Neabejoju, kad mūsų laukia labai sunkus iššūkis“, – kalbėjo M.Schilleris.

Anot stratego, penktadienį „Žalgiris“ kausis prieš komandą, kuri nuo priešsezoninio tarpusavio mačo Kaune pasikeitė labai nestipriai.

„Jie pasikeitė nežymiai, krepšininkai tie patys, žaidimo stilius lieka tas pats. Milanas mėgsta agresyviai gintis ir išeiti į atakas, o metikai gerai išplečia aikštę. Jie tai daro labai gerai“, – teigė austras.

Anot stratego, sunki Milano ekipos sezono pradžia taip pat gali pridaryti sunkumų.

„Svarbu atkreipti dėmesį ir į jų mentalitetą. Neabejoju, kad jie bus rimtai nusiteikę, nes jiems labai ir greitai reikia pergalės“, – kalbėjo strategas.

Praėjusiame ture „Olimpia“ nusileido Belgrado „Crvena zvezda“ ekipai ir šis mačas, anot M.Schillerio, taip pat gali būt naudinga pamoka.

„Serbai žaidė labai atletiškai ir išlaikė Milano pasiūlytą tempą. Nors jau anksčiau minėjau „Olimpia“ snaiperius, bet tai kartu yra ir atletiška komanda. Belgrado komanda jiems sugebėjo priešintis. Mes turėsime daryti tą patį“, – svarstė M.Schilleris, pasidžiaugęs, kad turi visus sveikus žaidėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius