Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 12

Iš Kinijos ištrūkęs buvęs žalgirietis žada sudrebinti krepšinio pasaulį

Dar praėjusį rugsėjį visam gyvenimui iš Kinijos lygos dėl įrašų socialiniuose tinkluose diskvalifikuotas buvęs Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Ty Lawsonas pagaliau sulaukė galimybės palikti šią šalį bei žada visus nustebinti „geriausiu karjeros krepšiniu“.
Sonny Weemsas ir Ty Lawsonas
Sonny Weemsas ir Ty Lawsonas / A.Koroliovo nuotr.

Gruodžio 30-ąją dieną buvo pasirodę pranešimai apie 33-ejų metų Ty Lawsono ir Graikijos klubo Rodo „Kolossos“ susitarimą, bet jis taip šioje ekipoje ir nedebiutavo.

„Bandžiau atvykti, bet Kinijos valdžia keturis ar penkis mėnesius man nedavė leidimo palikti šalį, – aiškino pagaliau Ty Lawsonas. – Bandžiau pasinaudoti viza, darbo sutartimi. Tai buvo ilgas procesas. Bet aš norėjau atvykti ir žaisti. Jau esu Graikijoje, planuoju aplankyti Rodą ir jį apžiūrėti.“

2011-aisiais metais T.Lawsonas keletą mėnesių žaidė „Žalgiryje“ bei septyneriose rungtynėse spėjo išbėgti ant Eurolygos parketo, kuriose vidutiniškai rinko po 7,4 taško, 3 atkovotus kamuolius ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijoje viešintis ir Atėnų AEK bei Salonikų PAOK atkrintamųjų mačą gyvai stebėjęs 180 cm ūgio įžaidėjas džiaugėsi savo sportine forma.

„Aš ieškausi klubo. Esu sveikas ir pasiruošęs žaisti. Matysime dėl kito sezono, bet esu pasirengęs žaisti aukščiausiu lygiu, kokiu tik kada nors esu žaidęs. Jokių rimtų pasiūlymų šiuo metu neturiu“, – teigė T.Lawsonas.

T.Lawsonas per karjerą NBA klubuose „Denver Nuggets“, „Houston Rockets“, „Indiana Pacers“, „Sacramento Kings“ ir „Washington Wizards“ spėjo sužaisti 587 mačus, tarp kurių 37 buvo atkrintamųjų dvikovos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius